Imagini şocante de la accidentul din Bucureşti în care au murit două fetiţe. Cum s-a produs nenorocirea VIDEO

Două fetiţe, în vârstă de 6 şi 14 ani, au murit, sâmbătă, într-un accident în Bucureşti. Tragedia a avut loc pe o stradă din cartierul Andronache, din nordul Capitalei, după ce o şoferiţă a pierdut controlul asupra maşinii, s-a ciocnit de un stâlp şi a ricoşat apoi pe trotuar, unde se aflau cele două copile. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut să le salveze.

28 feb. 2021, 18:27
Imagini şocante de la accidentul din Bucureşti în care au murit două fetiţe. Cum s-a produs nenorocirea VIDEO

Imagini şocante de la accidentul din Bucureşti în care au murit două fetiţe au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea, a declarat că momentul producerii accidentului este analizat de anchetatori. Din primele cercetări, şoferiţa ar fi circulat cu viteză mare.

„Colegii mei au vizionat şi imagini de pe camerele video. Într-adevăr, venea destul de tare autovehiculul. Să spunem că, dacă nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, era într-o intersecţie în care trebuia să facă viraj la dreapta sau la stânga, dar a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Toate lucrurile acestea vor fi stabilite după ce vor fi administrate toate probele”, a precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea, conform Adevărul.

Imagini şocante de la accidentul din Bucureşti în care au murit două fetiţe

Şoferiţa, o femeie de 56 de ani care le-a lovit cu maşina pe cele două fetiţe aflate pe trotuar, a fost lăsată să plece după audieri pentru că era rănită. Ea a fost lovită de către martori ai accidentului.

Femeii i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Nu există însă indicii că ar fi condus băută, a declarat duminică, purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, Rodica Niţescu, conform sursei citate.

„Nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva ei. Era foarte lovită, inclusiv la faţă. A fost bătută, era într-o stare foarte proastă, era şi în stare de şoc. Nu s-a considerat că este oportună luarea vreunei măsuri“, a afirmat procurorul Rodica Niţescu, conform Adevărul.

Citeşte şi: Mărturie ȘOCANTĂ făcută de șoferița care a ucis două fetițe pe trotuar în Capitală: A încurcat pedala de frână cu cea de accelerație

Vă reamintim că o fetiţă de şase ani a murit, după ce a fost grav rănită într-un accident cumplit produs sâmbătă pe o stradă din sectorul 2 din Capitală. O șoferiță a pierdut a controlul mașinii, a intrat într-un stâlp, apoi în gardul unei case, rănind-o pe copilă şi pe o altă fetiţă de 14 ani care a ajuns în stare gravă la spital.

Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” au declarat ulterior decesul unei fete de 14 ani. Este cea de-a doua victimă a unui accident îngrozitor, produs sâmbătă după-amiază în cartierul Andronache, din București.

Citeşte şi: Accident înfiorător în Capitală! Două fetiţe au MURIT după au fost strivite de o maşină pe trotuar. Şoferiţa, dusă la audieri


loading...