Imagini şocante de la tragedia din Hunedoara. A fost surprins momentul în care şoferul de 70 de ani intră pe contrasens şi loveşte duba

Imagini şocante de la tragedia de pe autostrada Deva-Sebeş au fost surprinse de un alt şofe. Patru 4 persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

18 iun. 2018, 16:24

Patru oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi în impactul violent de pe autostrada Deva-Sebeş. Totul a fost filmat de un alt sofer iar pe imagini se vede cum două autoturisme care circulau normal se izbesc de o maşina intrată din greşeală pe contrasens şi condusă de un şofer de 70 de ani.

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă dimineaţa.

„În jurul orei 06.45, un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcţia Şoimuş-Simeria, a intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea altor patru persoane”, a comunicat IPJ Hunedoara

În urmă cu doar câteva zile, un accident grav s-a produs pe A1 în județul Sibiu. O persoană a decedat și alte două au fost rănite grav, una fiind preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată de urgență la Târgu-Mureș.


loading...