Imagini şocante din secţia UPU Braşov: „Oameni ca mine aşteaptă din clipă-n clipă să plece din lumea asta”

Secţiile UPU din toată ţara sunt pline, un nou record de pacienţi internaţi la ATI fiind anunţat la bilanţul de 24 de ore de duminică.

12 apr. 2021, 06:29
Imagini şocante din secţia UPU Braşov: „Oameni ca mine aşteaptă din clipă-n clipă să plece din lumea asta”

Imagini şocante din secţia UPU Braşov. Departamentul pentru Situații de Urgență a realizat scurte video-uri în mai multe Unități de Primiri Urgențe din București și din țară, pentru a prezenta situația dificilă existentă la nivelul departamentelor de urgență, ca urmare a creșterii numărului de pacienți confirmați cu noul Coronavirus care necesită internare pe Secțiile de ATI.

Beatrice Mahler: „Cred că sunt mai multe cazuri decât cele raportate. Cred că sunt 20.000 pe zi”
În acest video este prezentată situația din UPU Brașov, în data de 9 aprilie 2021. Din păcate, aceasta nu este o situație singulară, ci este realitatea în care se află toate UPU-urile din țară.

Majoritatea cazurilor prezente în UPU sunt medii și grave. Principala problemă identificată este aceea că pacienții ajung târziu la spital, deși aveau simptome sugestive de cateva zile.

Imagini şocante din secţia UPU Braşov, AICI

„Astăzi, 11 aprilie 2021, un număr de 635 de pacienți erau asistați în cadrul Unităților de Primiri Urgențe, la nivel național.

Ajută-ne să te putem ajuta! Sănătatea ta este ȘI responsabilitatea ta

VACCINEAZĂ-TE! Îți poate salva viața!

POARTĂ CORECT MASCA!

EVITĂ AGLOMERAȚIILE! Respectă măsurile de protecție și distanțare pentru a diminua riscul de a te infecta!

TESTEAZĂ-TE la primul semn de boală!

TRATEAZĂ-TE, urmează cu strictețe tratamentul prescris de medic!

MERGI LA SPITAL PENTRU EVALUARE dacă observi că, in ciuda tratamentului, starea ta se înrăutațește!

INFORMEAZA-TE DIN SURSE CREDIBILE! Nu cadea prada dezinformării și manipulării!”.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat duminică alte 3.302 cazuri de infectare cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. 129 de pacienţi au decedat, iar 1.531 de persoane cu COVID-19 sunt internate la ATI.

În Bucureşti sunt 678 de cazuri noi. Sunt 11 judeţe cu peste 100 de cazuri: Ilfov – 204, Braşov – 195, Timiş -156, Covasna – 154, Prahova – 147, Constanţa – 134, Iaşi -125, Mureş- 121, Bihor – 118, Galaţi – 109, Dolj – 102.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori are cea mai mare valoare în Ilfov – 7,67, Bucureşti – 6,35, Cluj – 6,12.

În unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.500. Dintre acestea, 1.531 sunt internate la ATI, acesta fiind cel mai mare număr înregistrat de la începutul pandemiei.

Lumea, ameninţată de o nouă epidemie. Specialiştii spun că în următorii 25 de ani numărul cazurilor se va dubla


loading...
Partenerii noștri