IMAGINI ŞOCANTE. Fotbalist împuşcat de şapte ori într-o reglare de conturi. Un controversat om de afaceri a murit VIDEO

Scene teribile în cartierul San Miguel din Capitan Bado, oraş aflat în Paraguay. Fabio Alcaraz, 38 de ani, jucător de futsal, a fost împușcat în genunchi în timpul unui atac armat soldat cu moarte a două persoane.

31 ian. 2020, 06:29
IMAGINI ŞOCANTE. Fotbalist împuşcat de şapte ori într-o reglare de conturi. Un controversat om de afaceri a murit VIDEO

Fabio Alcaraz a fost împuşcat de şapte ori. Un glonţ l-a lovit în piept, iar altul i-a distrus complet genunchiul drept. Transportat de urgență la spital, fotbalistul a pierdut mult sânge și nu a putut fi operat pe loc. Familia sa a făcut un apel pentru donarea de sânge.

Incidentul a avut loc pe data de 28 ianuarie, în casa omului de afaceri Celso Maldonado Duarte, cunoscut ca „Maracana”. Afaceristul în vârstă de 46 de ani a fost țintit de nu mai puțin de 35 de gloanțe și a fost ucis. Aceeași soartă a avut-o și o braziliancă în vârstă de 29 de ani, aflată în casă în timpul atacului.

Tragedie. Fotbalist de 23 de ani, mort în accident rutier

Anchetatorii investighează cauza atacului, care pare să-l fi avut ca țintă principală pe omul de afaceri poreclit „Maracana”. Cel mai probabil este vorba despre o reglare de conturi între două bande de crimă organizată, care se ocupă cu trafic de droguri și pariuri ilegale. Poliția locală caută acum imagini de pe camerele de securitate ca să-i identifice pe agresori.