Imagini şocante într-un cimitir din Prahova. Mai mulți bărbați dansau pe manele cu cadavrul unei femei deshumate

Imagini şocante într-un cimitir din Prahova. Mai mulți bărbați s-au filmat în timp ce dansau pe manele cu cadavrul unei femei deshumate. Imaginile au fost postate apoi de unul dintre bărbaţi pe contul său de TikTok.

24 mai 2022, 09:43
Imagini şocante într-un cimitir din Prahova. Mai mulți bărbați dansau pe manele cu cadavrul unei femei deshumate
Imagini şocante într-un cimitir din Prahova

Imagini şocante într-un cimitir din Prahova. După ce au deshumat un cadavru al unei femei din cimitirul din Ciorani, mai mulți bărbați s-au gândit să se distreze cu trupul neînsuflețit al femeii. Mai mult decât atât, au vrut şi să se mândrească cu acest lucru, postând filmarea pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Băiat de 17 ani atacat de urs în Prahova. A fost emis mesaj Ro-Alert

Imagini şocante într-un cimitir din Prahova

Organele de poliţie au fost sesizate de Observatorul Prahovean, iar cazul a intrat în atenţia  autorităților. ”Având în vedere apariția pe o rețea de socializare a unui clip video ce ilustrează doi bărbați care sunt filmați langă osemintele unei femei, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

În cauză, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment, fiind efectuate cercetări, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Prahova, potrivit Observatorulph.ro.