Imagini şocante în Bucureşti. O fată este bătută şi umilită de alte două adolescente

O elevă de liceu a fost bătută cu bestialitate şi umilită de două adolescente sub un pod din Bucureşti. Toată scena a fost filmată şi postată pe Facebook unde a strâns numeroase reacţii.

12 mai 2016, 07:11
Imagini şocante în Bucureşti. O fată este bătută şi umilită de alte două adolescente

O elevă din Bucureşti a fost filmată de o prietenă în timp bate fără milă o altă fată, mărul discordiei fiind, după cum rezultă din dialogul celor două, nişte înjurături spuse în faţa blocului. Fata răspunde spăşită şi evident speriată. Numai că teama victimei nu a înduioşat-o nicicum pe agresoare, care pe lângă faptul că i-a cerut socoteală a avut grijă să o şi umilească.

Printre înjurături şi cuvinte „alese”, agresoarea a lovit-o în repetate rânduri cu piciorul pe cealaltă fată. O prietenă de-a agresoarei a ţinut să-i sară în ajutor. În timp ce puştoaica este lovită cu piciorul, cea de-a doua fată o trage de păr. Victima a „încasat” cu stoicism toate umilinţele. Întreaga scenă a fost filmată de o altă fată, care nu a avut nici măcar o dată tendinţa să intervină pentru a aplana conflictul, ci s-a rezumat la a-şi avertiza prietena că se vede venind cineva.

Imaginile au fost postate pe internet de un băiat care a scris că cele două bătăuşe se numesc Beatrice Alexandra Stanescu şi Anussa.

https://www.facebook.com/beatricealexandra.stanescu
https://www.facebook.com/anussaa.dlke