Imagini şocante la Bistriţa. Un motociclist belgian a fost snopit în bătaie de ciobani VIDEO

Un motociclist belgian a fost rupt în bătaie şi a ajuns la spital, după ce a vrut să îşi ceară scuze şi eventual să plătească pagubele produse de doi cai care s-au speriat de zgomotul motocicletei sale şi au răsturnat o căruţă, în Colibiţa, Bistriţa-Năsăud.

19 iul. 2019, 11:10
Imagini şocante la Bistriţa. Un motociclist belgian a fost snopit în bătaie de ciobani VIDEO

Totul s-ar fi întâmplat, ieri după-amiază, atunci când motociclistul belgian, împreună cu doi bistriţeni, se plimbau în zona din vecinătatea lacului Colibiţa, pe motociclete, scrie bistriteanul.ro.

Citeşte şi Bătaie între şoferi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti VIDEO

La un moment dat, doi cai aflaţi pe o păşune s-au speriat din cauza zgomotului de la motoarele motocicletelor şi au răsturnat o căruţă.

Nimeni nu a fost rănit, însă câţiva ciobani care se aflau în zonă s-au enervat la culme. Motociclistul belgian ar fi încercat să îşi ceară scuze şi eventual să plătească pagubele, însă a fost întâmpinat de ciobani cu bâte, pumni şi picioare.

Un martor aflat în zonă a surprins scandalul cu telefonul mobil. Pe imagini se poate observa cum motociclistul belgian este lovit şi ulterior fugărit pe păşune.

La un moment dat, belgianul s-a împiedicat şi a căzut, fiind ajuns din urmă de ciobanii înarmaţi cu bâte. Au urmat câteva minute în care motociclistul a fost lovit cu sete de ciobani.

Rănit, bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.