IMAGINI ŞOCANTE. Momentul în care Alex Bodi pare că o agresează pe Bianca Drăguşanu FOTO ŞI VIDEO

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu s-au certat la ieşirea dintr-un club. la un moment dat, Bianca Drăguşanu pare că ar fi fost agresată de soţul ei.

13 sept. 2019, 05:30

Cancan prezintă imagini din care se vede cum, în jurul orei 23:30, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi părăsesc luxosul restaurant din zona Herăstru și se îndreaptă destul de agitați spre parcarea localului. După ce au parcurs doar câțiva pași, de la ieșirea din local până-n parcare, musculosul pare că o agresează pe Bianca! (VIDEO AICI)

De ce divorţează Bianca Drăguşanu de Alex Bodi. „Ea avea momente în care îi era frică”

Imediat, Bianca încearcă să riposteze și se agață de acesta. Cum este un bărbat plin de mușchi, Alex Bodi reușește cu ușurință să o ia pe soția lui pe sus și să se îndrepte spre ieșirea din parcare.

Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce s-a anunţat că divorţează de Alex Bodi. Ce imagine a publicat pe Instagram FOTO

Potrivit Cancan, disputa dintre cei doi a început după ce Alex Bodi ar fi prins-o „în fapt” pe Bianca Drăguşanu. Blondina ar fi purtat o discuție cu o persoană pe WhatsApp. Imediat ce ar fi văzut discuția soției lui, musculosul i-ar fi cerut socoteală. Discuțiile aprinse dintre cei doi au degenerat, iar de la tonul ridicat până la un moment violent n-a mai fost decât un pas. Enervat din cale afară, musculosul ar fi forțat-o pe soția lui să părăsească localul.

Alex Bodi, primele declaraţii despre divorţul de Bianca Drăguşanu. „Bianca are nevoie de atenţie, de afecţiune”