IMAGINI ŞOCANTE. Momentul în care criminalul eliberat prin recursul compensatoriu A UCIS un tânăr VIDEO

Un tânăr îîn vârstă de 25 de ani a fost înjunghiat mortal, noaptea trecută, de un criminal eliberat înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu. Totul s-a petrecut într-un club din Mediaş. Recidivistul a fost prins de poliţişti în duminică după-amiază.

13 ian. 2019, 18:52
IMAGINI ŞOCANTE. Momentul în care criminalul eliberat prin recursul compensatoriu A UCIS un tânăr VIDEO

Dan Antonescu, specialist criminolog, a declarat la România TV că autorul crimei știa exact ce face când a înfipt cuțitul în artera femurală a tânărului. 

Crimă comisă de un recidivist eliberat pe baza recursului compensatoriu

„Omul acesta, autorul faptei de care vorbim, are 30 de ani și deja urmează să fie condamnat pentru a doua faptă de omor. La 30 de ani, deja să fi făcut o bucată extrem de scurtă de pedeapsă, să fii eliberat, să beneficiezi de clemența legii, a societății, să nu înțelegi nimic din asta și să mai și comiți încă o crimă. Acea înjunghiere în zona coapsei care a vizat artera femurală nu poate fi invocată, în opinia mea, în instanță, intenția lui fiind doar de a-l speria pe omul respectiv. E recunoscut și se știe public că acea zonă e extrem de vulnerabilă. Artera femurală e unul dintre cele mai mari vase de sânge din corpul omenesc și secționarea ei duce, aproape în 10-15 minute, la deces fără a putea lua nici cea mai mică măsură de prevenție medicală sau de reparație medicală”, a spus Dan Antonescu.