Imagini şocante: o femeie de 24 de ani a fost ucisă şi tranşată de un faimos profesor de istorie

O femeie de 24 de ani a fost ucisă și tranșată de un faimos profesor de istorie din Rusia, cu care avea o relație. Profesorul care fusese decorat  cu Legiunea de Onoare a Franței, a fost găsit într-un râu, având cu el un rucsac în care erau mâinile tăiate ale victimei.

10 nov. 2019, 07:40

Crima a fost descoperită sâmbătă dimineață, când istoricul militar rus Oleg Sokolov a fost scos din apele înghețate ale râului Moika, în Sankt Petersburg.

Profesorul de 63 de ani avea cu el un rucsac, în care au fost găsite mâinile tăiate ale unei femei.

Potrivit 47news.ru, Sokolov era beat când a fost salvat din apă și nu este clar dacă s-a aruncat în râu sau a alunecat și căzut accidental.

Întrebat de către echipele de salvare ce căuta în apă, istoricul le-a spus că venise să înoate.

Poliţia din Sankt Petersburg l-a arestat pe faimosul istoric rus, fiind bănuit că ar fi ucis o femeie care era o fostă studentă de-a lui, cu care a avut o legătură şi pe care a ucis-o,  iar părţi din corpul acesteia au fost găsite în rucsacul istoricului, potrivit The Guardian.

Când a fost interpelat de poliţie, bărbatul avea un rucsac în spate, în care anchetatorii au descoperit două braţe tăiate.

Media locală din Sankt Petersburg a informat că profesorul universitar Oleg Sokolov era beat şi a căzut în apa râului în timp ce încerca să scape de braţele tăiate ale victimei, aruncându-le în apă.

Poliţia a mai informat că a percheziţionat locuinţa profesorului şi a descoperit cu această ocazie cadavrul Anastasiei Ieşcenko decapitat. Femeia a vea 24 de ani şi era co-autor cu el în numeroase publicaţii.