IMAGINI ŞOCANTE. Şofer român, găsit mort în cabina unei dubiţe, într-o parcare din Germania. „Ziceai că doarme!” FOTO

Un şofer român a fost găsit mort, într-o parcare din Germania. Cadavrul a fost descoperit de un alt român, care a chemat Poliţia.

03 oct. 2019, 16:45

Cel mai probabil, şoferul a făcut infarct. A fost găsit fără viaţă în cabină, într-o parcare din Wurzburg, pe Autostrada A3, între Hosbach şi Waldaschaff. „Ziceai că doarme!”, a scris pe Facebook un coleg, tot român, cel care l-a găsit şi a chemat Poliţia.

Şoferul, un tânăr de 19 ani originar din Covasna, era angajat de doar o lună la o firmă de transport din Bran, Bralov, MAU International Logistics, care are mai multe maşini în Europa.

Mașina avea motorul pornit, iar şoferul stătea chircit în cabină, cu capul pe geam, desculţ.

Maşină înmatriculată în România care circula cu 200 la oră în Germania: Poliţiştii au rămas perplecşi când au văzut cine era la volan

În parcare există camere de supraveghere, iar poliţiştii au descoperit că dubiţa staţiona acolo de aproape 13 ore. Maşina a fost găsită cu farurile aprinse şi cu motorul pornit, astfel că este posibil ca şoferul să fi murit foarte rapid după ce a reuşit să intre în parcare.

„Colegii din Brașov care cunoașteți mașina, distribuiți! Șoferul este mort în parcare cu motorul pornit. Era vânăt. A venit Poliția și l-a luat”, a fost apelul lansat pe Facebook de cel care a descoperit cadavrul.