IMAGINI ŞOCANTE surprinse în Piteşti. Un bărbat, bătut cu bestialitate cu o halbă de bere VIDEO

Imagini şocante au fost surprinse în Argeş. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost bătut crunt cu o halbă în cap de un prieten. Totul s-a întâmplat pe terasa unui bar, în faţa mai multor bărbaţi, informează România TV. Doar unul dintre ei a sărit să-l ajute pe omul nevinovat, dar abia după ce victima fusese lovită de zeci de ori cu putere. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

03 iun. 2015, 13:51
IMAGINI ŞOCANTE surprinse în Piteşti. Un bărbat, bătut cu bestialitate cu o halbă de bere VIDEO

Imaginile de o cruzime ieşită din comun au fost surpinse pe terasa unui bar din Piteşti. Agresorul în vârstă de 39 de ani le-a povestit anchetatorilor că avusese o altercaţie cu victima sa în vârstă de 41 de ani. A spus că l-a atacat de teamă că ar putea fi la rândul său bătut.

Citeşte şi Taximetrist bătut cu BESTIALITATE după ce a accidentat un pieton. IMAGINI ŞOCANTE

Imaginile surprind momentul când agresorul ascunde la spate o halbă de bere şi apoi se îndreaptă spre victima sa care habar nu avea ce i se pregăteşte. Sub privirile mai multor persoane, agresorul îşi loveşte victima de nenumărate ori cu halba de bere în cap.

În cele din urmă bărbatul a reuşit să ajungă acasă, însă a doua zi a fost găsit inconştient în casă de un vecin. El a fost internat la un spital din Capitală, iar medicii spun că este în comă de gradul II.

Agresorul a fost reţinut pentru 30 de zile şi riscă 10 ani de închisoare.

Citeşte şi Poliţist BĂTUT de un şofer beat şi nervos că a primit AMENDĂ