IMAGINI ŞOCANTE! Un adolescent a fost agresat în plină zi pe stradă. Camerele de supraveghere au surprins totul VIDEO

Scene incredibile pe o stradă din Iași. Un adolescent este lovit cu piciorul în gură, scena fiind surprinsă de camerele de supraveghere.

19 apr. 2021, 11:49
IMAGINI ŞOCANTE! Un adolescent a fost agresat în plină zi pe stradă. Camerele de supraveghere au surprins totul VIDEO

IMAGINI ŞOCANTE! Un adolescent a fost agresat în plină zi pe stradă. Acesta este lovit cu un picior în gură de către alți tineri care îl urmăresc. Acțiunea se petrece în plină zi și nimeni nu intervine. În imagini se observă cum doi adolescenți se apropie de cel de-al treilea și îl lovesc de două ori, apoi pleacă. Practic, acesta este clar un exemplu de bullying. Potrivit legii, bullying-ul (violența psihologică și fizică), scrie BZI.

Un adolescent a fost agresat în plină zi pe stradă

Poliţia a reacţionat imediat! „La data de 07 Aprilie a fost făcută sesizarea cu privire la fapta ce ar fi avut loc in ziua precedenta. In cauza polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iasi au demarat cercetările, la scurt timp fiind identificat bănuitul comiterii faptelor de tâlhărie și lovire sau alte violente. Acesta este arestat preventiv. Cercetările continua” au spus cei din IPJ Iași.

Mărturia cutremurătoare a femeii care ar fi fost agresată de polițiștii de la Secţia 16: Efectiv m-a atacat. A sărit asupra mea, m-a încătuşat!

De altfel, scandalurile între minori nu lipsesc de la Iași. O bătaie sângeroasă în care au fost implicați minori s-a petrecut acum ceva timp. În urma incidentului, anchetatorii au trimis în fața instanței cinci indivizi. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au trimis în judecată pe Ioan Adrian Ciurcă, pentru tentativă de omor calificat, pe Ionuț Păduraru, pentru tentativă de omor și lovire, pe Vlad Ionițoaiei, Iulian Ciurcă și Mihai Claudiu Stoleru, toți trei pentru lovire sau alte violențe.