IMAGINI ŞOCANTE. Un bărbat a rămas cu ŞASE BARE de METAL în gât în urma unui accident FOTO

Un muncitor din China, care participa la construcţia unui pod, a fost victima unui accident şocant. Astfel, şase bare de metal i-au rămas înfipte în gât. Din fericire, doctorii spun că se va recupera complet.

09 oct. 2014, 17:44

Xie Mo, un muncitor din provincia Hubei, China, a ajuns de urgenţă la spital, cu gâtul plin de bare de metal, în urma unui accident de muncă. Bucăţile de metal şi au trecut pur şi simplu prin el în urma unei defecţiuni a unei maşini care îndrepta cabluri groase de oţel. Cu toate acestea, în momentul în care a ajuns la spital, medicii au fost uimiţi de norocul pe care l-a avut bărbatul. Astfel, acestea au ratat cu doar câţiva milimetri arterele de sânge, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Accident teribil în China: Un bătrân care se plimba cu bicicleta a ajuns sub roţile unei maşini VIDEO

Am simţit dintr-o dată cum mi se îmoaie gâtul şi am căzut la pământ. Din fericire, eram într-un ham de protecţie şi nu am căzut la pământ„, a povestit victima accidentului.

Citeşte şi A ŞOCAT MEDICII după ce a ajuns la SPITAL în ULTIMUL HAL: Faţa îi era străpunsă de o BARĂ de METAL FOTO

Doctorii au fost obligaţi să ceară ajutorul pompierilor pentru a tăia metalul. Din fericire, medicii spun că bărbatul va avea parte de o recuperare perfectă.