IMAGINI ŞOCANTE! Un TIR „zboară” pe autostradă şi cade peste un autoturism aflat în mers

Imagini şocante de la un accident petrecut în România au fost făcute publice acum. Pe imagini se vede cum un tir încărcat cu cereale trece peste parapeţi şi se răstoarnă peste o maşină aflată în mers pe Autostrada Soarelui.

09 sept. 2017, 10:18
IMAGINI ŞOCANTE! Un TIR „zboară” pe autostradă şi cade peste un autoturism aflat în mers

Impactul nimicitor a fost surprins pe Autostrada Soarelui, în zona Fundulea, potrivit #romaiatv#. Pe imagini se vede momentul în care autoturismul de pe banda a doua este strivit de un TIR. Mastodontul se prăbuşeste de pe celalalt sens, peste parapeţi şi peste un autoturism in mers.

Tirul transporta grâu ambalat şi mergea spre Bucureşti. Mai avea doar câţiva kilometri până la destinaţie. De pe banda a doua şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe contrasens. Din fericire, şoferul din maşina strivită a fost găsit în viaţă. Bărbatul de 54 de ani a fost dus cu elicopterul la Spitalul Floreasca.

Autotrenul a pătruns pe celălalt sens, s-a răsturnat şi a rămas suspendat pe un alt autoturism. Au fost utilizate perne pneumatice şi o macara. Conducătorul auto a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital pentru investigaţii medicale.

Accidentul s-a petrecut anul trecut, însă imaginile cumplite cu momentul impactului au apărut abia acum pe grupurile de facebook şi au făcut înconjurul internetului.