Imagini spectaculoase de la nunta anului din sport! Sandra Izbașa i-a spus „da” lui Răzvan Bănică în fața lui Dumnezeu: „Momentul pe care l-am trăit astăzi a fost unic şi irepetabil”

Sandra Izbașa a avut parte de momente unice în acest weekend. Fosta gimnastă și actorul Răzvan Bănică și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar nunta a fost una de vis.

31 iul. 2023, 09:00

Fosta gimnastă Sandra Izbașa a îmbrăcat rochia albă și a pășit în fața lui Dumnezeu pentru a-i spune un „Da!” hotărât actorului Răzvan Bănică. Cei doi s-au cununant chiar la trei ani distanță de la momentul în care s-au cunoscut. Cei doi au avut cununia civălă în urmă cu doi ani, însă gimnasta afirmă că acesta este un moment extrem de important din viața ei, care a necesitat foarte multă pregătire.

Citește și: Sandra Izbaşa face nuntă! Campioana a făcut marele anunţ: „Vara aceasta voi îmbrăca rochia de mireasă!”

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au mers la primărie după doar un an de relație.Cupidon în relația lor a fost Ana Baniciu, cea prin inermediul căreia s-au cunoscut, iar din acel punct sunt de nedespărțit. Fosta gimnastă îi anunţase pe fani că urmează unul dintre cele mai aşteptate momente din viaţa ei. De la eveniment nu a lipsit fostul ei antrenor, Octavian Bellu. Mirii şi-au făcut apariţia la biserică într-o maşină de epocă

„Un moment foarte special şi ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la acestă slujbă minunată şi că suntem căsătoriţi în faţa lui Dumnezeu! Astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut. Şi am zis să lăsăm emoţiile la hotel şi să ne simţim extraordinar de bine. Abia aşteptăm să ne bucurăm, să  ne distrăm, să fim extraordinar de energici şi să-i bucurăm pe toţi cu ceea ce am pregătit noi un an de zile, destul de intens”, a declarat Sandra Izbașa, la ieșirea din biserică.

„Am încercat să ne odihnim cât de mult am putut, însă emoţiile nu ne-au lăsat să o facem până la capăt. Dar suntem foarte bine, suntem împliniţi şi recunoscători lui Dumnezeu că suntem aici, împreună, alături de toţi cei dragi, şi vă mulţumim! Eu ştiam cum va arăta rochia, dar nu ştiam varianta finală. Chiar dacă aş fi ştiut-o, momentul pe care l-am trăit astăzi când am văzut-o a fost unic şi irepetabil”, a spus și Răzvan Bănică.

Cei doi îndrăgostiţi au avut două perechi de naşi. Sandra Izbaşa a decis ca una dintre naşele ei să fie chiar Andreea Răducan, campioana olimpică de la Sydney, din 2000.

Sandra Izbașa și noul ei soț au făcut un spectacol incendiar, având un dans al mirilor de-a dreptul senzațional. Piesa pe care au ales să danseze este una romantică, iar coregrafia afost cu totul specială. Intrarea lor pe ringul de dans a fost uimitoare, ieșind în fața invitaților alături de patru dansatoare.

Sandra Izbaşa are în palmares două medalii de aur la Jocurile Olimpice, obţinute la Beijing 2008 și Londra 2012. În total, ea a cucerit 17 medalii în carieră, la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice. Retrasă din gimnastică în 2014, atunci când avea doar 24 de ani, Sandra Izbaşa activează ca antrenoare în cadrul clubului CSA Steaua. Ea a fost legitimată la CSA Steaua şi în perioada în care evolua în competiţii.

Citește și: Sandra Izbașa dezvăluie secretul despre bătăile pe care antrenorii le aplica gimnastelor: „Ar fi trebuit ca niciodată să nu se întâmple asta”