Imagini TERIFIANTE de la locul morţii Veronicăi Bulai VIDEO

Dramă în familia Gabor: mama Monicăi a murit langa peştera Polovragi, după ce i-a căzut în cap o stâncă. Veronica Bulai se pregătea să facă o fotografie cu alte două femei cu care fusese la un pelerinaj la mănăstirile din Gorj.

22 aug. 2013, 15:50

Mama Monicăi Gabor era în vizită la Peştera Polovragi din judeţul Gorj. A vrut să aibă o amintire de acolo şi să le trimită o fotografie cu ea fiicelor. Nu ştia că o să fie ultima ei dorinţă.

Mama Monicăi Gabor era alături de alte două turiste. O bucată de stâncă s-a desprins şi le-a lovit pe toate trei. Pentru mama Monicăi, lovitura a fost fatală. „Au căzut mai multe pietre, două mari. Una m-a lovit pe mine şi una a lovit-o pe doamna. Toate trei eram: eu, ea şi fata care i-a căzut pe picioare”, a spus una din martorele tragediei.

Cele trei vroiau să facă o fotografie când au căzut bolovanii. „Hai să facem o poză. Să facem o poză pentru fetele mele”, au fost ultimele cuvinte ale mamei Monicăi Gabor înainte de a fi lovită de piatră.

Fostul ginere, Irinel Columbeanu, a rămas şocat la aflarea veştii. Cu atât mai mult cu cât Irina, fetiţa Monicăi Gabor era foarte ataşată de bunică. „Pentru mine, ca şi pentru fiica mea, dânsa va rămâne cu o semnificaţie deosebită”, a declarat Irinel Columbeanu.

Mama Monicăi Gabor abia îşi revenise după o îndelungă suferinţă.

Un turist a sunat joi la 112 şi a cerut ajutorul medicilor pentru că unei femei i-a căzut în cap o stâncă. „A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului. Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut. Se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă”, a declarat la România TV primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.

Potrivit echipajelor de prim ajutor care au ajuns la faţa locului, victima era deja decedată, prezentând o fractură deschisă la craniu. Mama Monicăi Gabor făcea parte dintr-un grup de 17 persoane care se afla într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj.

De asemenea, Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Poliţiei  din Gorj, a confirmat evenimentul tragic şi a povestit că mama Monicăi Gabor, Veronica Bulai, mergea alături de alţi turişti pe Valea Olteţului şi intenţiona să viziteze Peştera Polovragi când o bucată de stâncă s-a desprins şi a lovit-o la nivelul capului.

Mama Monicăi Gabor avea 54 de ani şi era din Bacău. Corpul neînsufleţit al Veronicăi Bulai va fi transportat la Institutul de Medicină Legală. În prezent poliţiştii încearcă să afle împrejurările în care s-a produs accidentul.