Imagini terifiante în Afganistan după ce talibanii au preluat puterea. Poliţist îngenuncheat şi împuşcat VIDEO

Scene de-o violenţă ieşită din comun au fost filmate în Afganistan, unde şeful Poliţiei din provincia Badghis a fost împuşcat. De asemenea, în timp ce căutau un jurnalist al Deutsche Welle, talibanii au împuşcat unul dintre membrii familiei reporterului.

20 aug. 2021, 17:20
Imagini terifiante în Afganistan după ce talibanii au preluat puterea. Poliţist îngenuncheat şi împuşcat VIDEO

Imagini terifiante în Afganistan. Cu toate că promiseseră că nu vor exista acte de răzbunare, talibanii îşi intensifică „vânătoarea” împotriva celor care au colaborat cu forţele britanice, americane şi ale NATO. După ce au preluat controlul Afganistanului, talibanii au încercat să demonstreze că sunt paşnici, însă faptele acestora par a dovedi contrariul.

Grupul pentru drepturile omnului „Amnesty International” a dezvăluit că talibanii au masacrat nouă bărbaţi etnici Hazara, după ce au preluat luna trecut controlul asupra provinciei Ghazni. Martorii au oferit detalii înfiorătoare despre crime, notează Daily Mail.

Şase bărbaţi au fost împuşcaţi, iar trei au fost torturaţi până la moarte. Unul dintre oameni a fost sugrumat cu propria eşarfă, acesta având mușchii brațelor tăiați în timpul atrocității produse perioada 4-6 iulie în satul Mundarakht, districtul Malistan, după cum afirmă reprezentanţii Amnesty International.

Citeşte şi: Una dintre guvernatoarele din Afganistan, capturată de talibani. Salima Mazari a recrutat și antrenat populația locală

Imagini terifiante în Afganistan. Un poliţist a fost împuşcat mortal

Deşi talibanii au afirmat că nu se vor răzbuna asupra celor care au luptat împotriva tiraniei lor, un şef de Poliţie regională a fost împuşcat mortal de grupul jihadist. Mai mult, în mediul online au apărut imagini terifiante în care Haji Mullah Achakzai, șeful provinciei Badghis de lângă Herat a fost îngenuncheat, încătușat și legat la ochi. Mai apoi, poliţistul a fost ucis într-o ploaie de gloanțe.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

De asemenea, în timp ce talibanii căutau un jurnalist al Deutsche Welle, unul dintre membrii familiei reporterului a fost împușcat, arată rapoartele locale, citate de Alephnews.

După preluarea puterii în Afganistan, jihadiştii intensifică „vânătoarea” împotriva celor care au îndrăznit să lucreze cu forțele britanice, americane și NATO din Afganistan, potrivit unui raport confidențial adresat ONU. Jihadiștii merg din ușă în ușă pentru a amenința rudele celor implicați.

În ciuda promisiunii talibanilor de „amnistie”, dosarul ONU făcut public de către New York Times arată că talibanii „arestează și/sau amenință cu moartea sau arestează membrii familiei unor persoane vizate, cu excepția cazului în care aceștia se predau talibanilor”.

Citeşte şi: Afganistan. Un civil german a fost împuşcat în drum spre aeroportul din Kabul. Germania trimite elicoptere militare pentru a ajuta evacuarea