Imagini uluitoare la spitalul de pediatrie din Deva. Şobolanii se plimbă nestingheriţi printre copii VIDEO

Imagini uluitoare au fost surprinse la spitalul de pediatrie din Deva. Un șobolan mișună nestingherit printre copii. Rozătoarea pare atât de obișnuită cu oamenii, încât, la un moment dat, chiar se apropie de o bancă pe care stau niște copilași, ia un pufulete de pe jos, după care se ascunde.

30 iun. 2017, 09:19
Imagini uluitoare la spitalul de pediatrie din Deva. Şobolanii se plimbă nestingheriţi printre copii VIDEO

Gabriel Berceanu, managerul Spitalului Județean de Urgență Deva susține că a aflat despre existența acestui caz miercuri, și tot atunci a chemat firma care se ocupă de deratizarea unității sanitare. Au fost schimbate capcanele pentru rozătoare, dar, până acum, niciun șobolan nu a fost prins.

„Am chemat firma care se ocupă de deratizare, să înlocuiască acele capcane, care sunt puse peste tot. Eu nu am mai văzut șobolan domesticit. Explicația pe care ne-au dat-o cei de la DD CHIM, cu privire la comportamentul animalului, a fost că în zonă s-au făcut deratizare, și e posibil ca el să fi fost afectat de substanțele pe care le-au dat, și de acolo compoanmentul acesta ciudat, să vină lângă om, să pară că e blând. Dacă ar fi să fie pe la noi (n.r. să aibă cuibul la Pediatrie), s-ar prinde în capcană. Dar de ieri (n.r. miercuri) nu s-a prins nimic. De aceea, concluzia este că a fost un caz izolat, generat de dezinsecția de jur-împrejurul nostru”, a declarat managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Deva, Gabriel Berceanu, potrivit glasulhd.ro.

Ultima data, unitatea sanitară a fost deratizată în ianuarie 2017, și ar fi trebuit să urmeze o nouă deratizare în luna iulie.