IMAGINI VIRALE din aeroport. Cu mielul, porcul, fasole şi cârnaţi în bagaje de Paşte

Femeia și-a dorit să aducă familiei, rămase în Italia, carne de miel, drob, slănină, carne de porc, fasole și cârnați.

02 mai 2021, 09:37

IMAGINI VIRALE din aeroport. Lista galbena a tarilor cu risc epidemiologic a mutat aglomeratia din terminalul de SOSIRI in cel de PLECARI, pentru ca, in situatia actuala, rudele din tara ii viziteaza pe cei dragi in strainatate. In acest mod, acestia evita sa isi piarda putinele zile de concediu in carantina, dupa intrarea in Romania.

O femeie din județul Harghita s-a stabilit în Italia acum două decenii împreună cu familia. În preajma sărbătorilor, românca s-a întors acasă pentru câteva zile. La plecarea din Cluj, în aeroport, geamantanul cu bucate tradiționale a cântărit 42 de kilograme, cu 12 mai mult decât era permis de compania aerianăFemeia și-a dorit să aducă familiei, rămase în Italia, carne de miel, drob, slănină, carne de porc, fasole și cârnați.

PAŞTE 2021. Ce TREBUIE să faci în PRIMA ZI DE PAŞTE ca să fii sănătos tot restul anului

IMAGINI VIRALE din aeroport. Vineri dimineață, pe aeroportul din Cluj, la îmbarcare, geamantanul româncei cântărea 42 de kilograme, cu 12 mai mult decât era acceptat, scrie Dejeanul.ro. Doamna Violeta este din judetul Harghita, dar impreuna cu toata familia s-a stabilit la Bergamo de mai bine de 20 de ani. A venit in tara pentru doar cateva zile, iar la intoarcere, lista cu  bunătăți traditionale cerute de cei ramasi in Italia a depasit cu mult limita de kilograme permisa de compania aeriana.

Bagajul s-a umplut, astfel, de produse din carne de miel, de porc, slănină, fasole și cârnați. Femeia nu-și dorea decât să aducă bucate tradiționale membrilor familiei rămași în Italia.

În final, românca a renunțat la o parte din alimente. Conform legislației actuale, putem transporta produse de origine animală cu avionul, însă nu în cantități mari și ambalate corespunzător.

Ce mânca de Paşte familia Ceauşescu. Preparatul tradiţional preferat al dictatorului