Imaginii SENZAŢIONALE cu hotelul în care Bianca a stat ascunsă cu Adrian Cristea. Vezi câţi bani s-au dat

Escapada Biancăi Drăguşanu de la Paris cu Adi Cristea pare să fi fost gândită până la ultimul detaliu. Cei doi au fost cazaţi într-un hotel de lux pentru care s-a plătit o sumă colosală.

09 ian. 2014, 17:01

Scandalul provocat de minivacanţa la Paris scoate la iveală noi detalii incredibile. Potrivit cancan.ro, în realitate, Bianca Drăguşanu a părăsit România vineri seara, aterizând la Paris în jurul orei 17.00. Acolo, o aştepta deja Adi Cristea care aterizase cu un alt avion încă de dimineaţă. De asemenea, s-a aflat că soţia lui Victor şi-a rezervat biletele pe numele Anca Calintir. Puţini sunt cei care ştiu că roşcata figurează în paşaport cu numele Anca Bianca Calintir Drăguşanu.

Ajunsă la Paris, doamna Slav s-a cazat vineri seara la un hotel de 5 stele, aflat în apropiere de Opera şi de celebrele galerii Lafayette şi Printemps. Cristea rezervase acolo o cameră, lucru care a fost confirmat pentru cancan chiar de reprezentanţii hotelului. Fotbalistul a plătit aproape 3.000 de euro pentru trei nopţi, întrucât ca să o impresioneze pe Bianca a luat una dintre cele mai scumpe camere.

Pe parcursul întregului weekend, cei doi au încercat să fie extrem de discreţi şi au petrecut majoritatea timpului în camera. Au ieşit din hotel doar pentru a lua masa la un restaurant aflat la nici 200 de metri de hotelul în care ei erau cazaţi. 

De altfel, acolo Bianca nu a ratat ocazia să-i facă o poză „Prinţului”, poza pe care acesta a şi postat-o imediat pe pagina lui de Facebook cu menţiunea „Perfect weekend”.

Miercuri noapte, mediat dupa ce si-a terminat discursul la o emisiune televizata, Bianca Dragusanu a plecat la locuinta ei din zona Ramuri Tei. La 3 dimineaţa, vedeta a părăsit însă locuinţa şi s-a întâlnit în secret cu Victor Slav.

RĂSTURNARE INCREDIBILĂ de situaţie: Bianca Drăguşanu s-a întâlnit cu Victor Slav la 3 dimineaţa!

Divorţul dintre Bianca Dragusanu şi Victor Slav pare să nu mai aibă cale de întoarcere. Asta, deşi cei doi şi-au negociat împăcarea ore întregi la telefon. El şi-ar fi găsit un avocat care să-l ajute să devină un bărbat liber. În schimb, ea pare că s-a resemnat; a ieşit la mall şi a postat pe facebook poze în care nu poartă verigheta.

Citeşte şi Semne astrale că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu erau sortiţi unul pentru altul

Bianca Dragusanu a dat primele declaraţii despre scandalul în care este implicată şi a admis că a fost cu Cristea la Paris, motivul pentru care Victor Slav vrea să divorţeze.

VICTOR SLAV a anunţat că dovorţează de Bianca Drăguşanu, după care şi-a nuanţat decizia pe Facebook. „Să nu uiţi niciodată cine eşti, să nu laşi oamenii să te transforme în cine vrei tu să fii, nu uita că eşti un om minunat, că ai în tine puteri nebănuite de a schimba lumea în bine şi de a înfrumuseţa suflete! Trăieşte frumos, caută să însemni ceva în faţa oamenilor, retrage-te atunci când simţi că nu mai aparţii unui loc sau unui suflet şi ia-o de la început, ori de câte ori va trebui”, a postat Victor Slav pe Facebook.

BIANCA DRĂGUŞANU ar vrea un copil cu Victor Slav

Surse din preajma celor doi au dezvăluit că Bianca i-ar fi propus lui Victor să înceapă o viaţă nouă, într-o casă nouă şi chiar de mâine se va apuca să caute cuibuşorul în care îşi vor trăi povestea de dragoste. Dacă până acum au locuit în apartamentul Biancăi din zona Floreasca, acum, roşcata ia în calcul o casă pe pământ, cu grădină.  Ca să-i demonstreze că îşi doreşte cu adevărat să-şi salveze căsnicia, Bianca i-ar fi propus lui Victor să devină părinţi, spunându-i că se simte pregătită să rămână însărcinată.