Imaginile care au şocat internetul: Un MODEL cu un bust generos ALĂPTEAZĂ un viţel GALERIE FOTO

Un model din Brazilia a postat pe internet o serie de fotografii şocante care au stârnit numeroase discuţii pe internet. Ea a partcipat la o bizară şedinţă foto, efectuată pe un câmp, alături de mai mulţi viţei. Tânăra, care a devenit faimoasă din cauza asemănării cu Pamela Anderson, a mimat alăptatul micuţelor bovine.

27 mart. 2013, 11:58

Sabrina Boing Boing, modelul brazilian care a devenit celebru datorită asemănării cu Pamela Anderson, a postat pe site-ul Instagram mai multe fotografii bizare care au stârnit dezgustul celor 17.000 de fani de pe site, potrivit The Sun.

Citeşte şi Femei la locul de muncă, în poziţii imposibile GALERIE FOTO

Alături de fotografiile în care încearcă să alăpteze viţeii, ea a postat mai multe mesaje amuzante, printre care „Testare făcută pe mamifere s-a terminat, până acum toată lumea vrea să sugă” sau, vorbind despre micul pui de vacă, „Ăsta nu vrea să sugă”.

Citeşte şi Scandal în SUA: O profesoară a pozat GOALĂ şi a postat fotografiile pe Twitter FOTO

Cu toate că nu a reuşit să alăpteze propriu-zis niciun animal, femeia de 28 de ani care în timpul liber este DJ, a stârnit o serie de reacţii negative din partea celor care au văzut imaginile. Pe Twitter au apărut sute de mesaje de la iubitorii de animale care consideră gestul drept dezgustător sau bolnav.

Sabrina le-a răspuns celor care nu sunt de acord că postările ei că „anumite lucruri nu trebuie să aibă sens, dar merită făcute”. Mai mult, ea a adăugat că nu se consideră „o persoană normală în niciun mod”.

Citeşte şi Cele mai STUPIDE poze de profil pentru Facebook FOTO