Imaginile care fac înconjurul internetului cu Ecaterina Andronescu. Clipul viral a fost realizat de patru tineri

Publicat: Vineri, 19 Iulie 2019 09:15 // Actualizat: Vineri, 19 Iulie 2019 09:15 // Sursa: romaniatv.net

Un videoclip realizat de absolvenți și liceeni din Târgu Frumos, județul Iași, o ironizează pe Ecaterina Andronescu. Adolescenții au fost inspirați de o declarație făcută chiar de aceasta și au folosit ocazia ca să îi transmită și părerea lor despre examenul de Bacalaureat.

Foto: psnews.ro

Alex, Mădălina, Cristian şi Elena sunt, mai nou, staruri pe internet. Elevii Liceului „Ion Neculce” din Târgu Frumos au realizat un videoclip devenit viral. S-au săturat să fie etichetaţi după rezultatele de la examenul de bacalaureat deși nu primesc niciun sprijin.

Alex Oiţă, elev: „Ce-a făcut doamna ministru a fost un impuls să ne ajute să creăm acest videoclip”. Mădălina Lebădă, absolventă de liceu: „Povestea din spate este despre noi, generaţia 2000”.

Dan Chicoş, profesor la Liceul „Ion Neculce": „Intră în bacalaureat gândindu-se foarte clar că nu o să-l ia, mai ales cei pe profil real.”

Cristian Mănăstireanu: „Toată echipa, cum am colaborat, cum le-am pus cap la cap, a fost genial. Şi totul a fost într-un timp foarte scurt”.

Elena Niţă, absolventă de liceu: „Am făcut-o pentru noi în principal. E ceva foarte greu pentru noi când ştim că marea majoritate a prietenilor noştri pleacă în străinătate”.

Mădălina Lebădă, absolventă de liceu: „Am simţit în cei patru ani de liceu presiunea venită din partea ministerului unde ni s-a pus eticheta că generaţia este de vină”.

Alex Oiţă, elev: „Ne-am fi dorit, eu cel puţin, o şcoală mai practică pe o orientare a unei meserii”.

Ministrul Educaţiei are o explicație pentru declarația speculată de tineri.

Ecaterina Andronescu - ministrul Educaţiei: „Dvs puneţi întotdeauna întrebări. Şi când omul este cu gândul în altă parte şi când nu este cu gândul în altă parte şi, de multe ori, pâna îţi revii...eu nu cred că mă puteţi acuza că nu ştiu să vorbesc”.

După succesul neașteptat al filmului lor, liceenii din Târgu Frumos vor să mai facă și altele. Următorul videoclip va fi lansat în august.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ecaterina Andronescu elevi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
10 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H