Imaginile care fac înconjurul internetului: Doi tineri făcut rafting pe o stradă din Cluj VIDEO

Publicat: Marţi, 14 Iunie 2016 17:06 // Actualizat: Marţi, 14 Iunie 2016 17:06 // Sursa: romaniatv.net

Doi tineri au oferit, marţi, imaginile anului în Cluj. Aceştia au făcut rafting pe o stradă din oraş, acoperită complet de apă. Ploaia a făcut din nou ravagii în Cluj, după ce a căzut, necontenit, de luni noaptea până marţi în jurul amiezii.

Doi tineri de la Outdoor4U, o firmă de teambuilding şi aventură din Cluj dovedesc că nu e nevoie de un râu de munte pentru a face rafting. Este destul să fii în locul potrivit la momentul potrivit. Iar de data aceasta a fost vorba despre strada Ceahlău din Cluj-Napoca, marţi, în jurul amiezii.

"Ideea ne-a venit foarte simplu. Eram la birou şi am văzut o fotografie pe internet cu un Golf aproape acoperit de apă. Am zis: de ce nu? Ar arăta bine un caiac lângă maşină”, a spus Tudor, unul dintre cei doi tineri, pentru Vocea Transilvaniei.

Cei doi tineri s-au echipat corespunzător pentru aventură, cu echipamentul standard de rafting: neopren, vestă şi cască.

"Evident că s-a adunat lume în jurul nostru, treceau maşinile pe lângă noi. Am stat vreo 15-20 de minute, să ne distrăm. Nu a fost mai multă adrenalină decât pe un râu de munte, dar n-a fost vorba de asta ci de zile petrecute în Cluj. De fiecare dată Clujul îţi oferă ceva de făcut, chiar dacă e ploaie sau soare”, a completat Tudor.

Acesta crede că sunt primii care au ieşit cu caiacul pe o stradă din Cluj. În urmă cu trei săptămâni, când a fost potop la Cluj, pe internet a circulat o poză modificată în care apărea o gondolă veneţiană pe o stradă din oraş.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cluj Napoca ploi rafting
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 iun 17:42
Răspunde | Votează email 9 email
normalitate
Boci cretinei ! Si-au batut joc de disperarea celor care necesitau efectiv ajutor .
14 iun 17:26
... Doi tineri au oferit, marţi, imaginile anului în Cluj. Aceştia au făcut rafting pe o stradă...
14 iun 17:17
...au oferit, marţi, imaginile anului în Cluj. Aceştia au făcut rafting pe o stradă din oraş, acoperită complet de apă. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H