Imaginile care fac înconjurul internetului: Doi tineri făcut rafting pe o stradă din Cluj VIDEO

Doi tineri au oferit, marţi, imaginile anului în Cluj. Aceştia au făcut rafting pe o stradă din oraş, acoperită complet de apă. Ploaia a făcut din nou ravagii în Cluj, după ce a căzut, necontenit, de luni noaptea până marţi în jurul amiezii.

14 iun. 2016, 14:06
Imaginile care fac înconjurul internetului: Doi tineri făcut rafting pe o stradă din Cluj VIDEO

Doi tineri de la Outdoor4U, o firmă de teambuilding şi aventură din Cluj dovedesc că nu e nevoie de un râu de munte pentru a face rafting. Este destul să fii în locul potrivit la momentul potrivit. Iar de data aceasta a fost vorba despre strada Ceahlău din Cluj-Napoca, marţi, în jurul amiezii.

„Ideea ne-a venit foarte simplu. Eram la birou şi am văzut o fotografie pe internet cu un Golf aproape acoperit de apă. Am zis: de ce nu? Ar arăta bine un caiac lângă maşină”, a spus Tudor, unul dintre cei doi tineri, pentru Vocea Transilvaniei.

Cei doi tineri s-au echipat corespunzător pentru aventură, cu echipamentul standard de rafting: neopren, vestă şi cască.

„Evident că s-a adunat lume în jurul nostru, treceau maşinile pe lângă noi. Am stat vreo 15-20 de minute, să ne distrăm. Nu a fost mai multă adrenalină decât pe un râu de munte, dar n-a fost vorba de asta ci de zile petrecute în Cluj. De fiecare dată Clujul îţi oferă ceva de făcut, chiar dacă e ploaie sau soare”, a completat Tudor.

Acesta crede că sunt primii care au ieşit cu caiacul pe o stradă din Cluj. În urmă cu trei săptămâni, când a fost potop la Cluj, pe internet a circulat o poză modificată în care apărea o gondolă veneţiană pe o stradă din oraş.