Imaginile care fac înconjurul lumii: Sexy-protestatara de la Kiev care s-a îndrăgostit de scutier

Lidia Pankiv, 24 de ani, este o tânără care s-a aflat în cele mai fierbinți puncte ale protestelor de amploare ce au avut loc la Kiev. Fata nici nu bănuia că avea să frângă o inimă chiar în rândul celor care au fost trimiși în stradă pentru a înăbuși demonstrațiile. În timp ce vorbea cu o prietenă la telefon și îi spunea acesteia să o sune pe un alt număr, pentru că nu o auzea, Lidia a primit un SMS de la un polițist, care i-a cerut să devină soția lui.

26 feb. 2014, 11:42

Poveste de dragoste la Kiev. „Eram aproape de polițiști când m-a sunat o prietenă care m-a rugat să-i găsesc pe cineva care fusese arestat. I-am spus un alt numar de telefon pe care să mă sune, pentru că pe primul nu o auzeam. Apoi, am primit un SMS de la un număr necunoscut”, a spus tânăra, care a redat conținutul mesajului: „Cu toată agitația, mi-am amintit numărul tău de telefon când i l-ai spus prietenei tale. Nici măcar nu știu cum te cheamă. Am stat noaptea cu un scut în fața ta. Când ne-ai oprit să nu mai înaintăm, mi-am dat seama că vreau să ma căsătoresc cu tine. Andrei”, a scris polițistul, potrivit startjunior.ro.

Surprinzător, fata a acceptat să-l întâlnească pe polițist și s-a îndrăgostit la rândul ei. „Am fost luată prin surprindere de mesaj și nici nu știu de ce am fost de acord să ne întâlnim. Mă gândeam că poate îl conving că este de partea greșită a baricadei și nu m-aș fi gândit vreodată că m-aș putea îndrăgosti de el. Dar, când l-am văzut și am început să vorbim, asta s-a întâmplat”, a mai spus Lidia, care a dat de înțeles că are planuri serioase împreună cu iubitul ei.