Imaginile care fac senzaţie pe internet. Cum a fost un Lamborghini tractat de un alt Lamborghini, într-o parcare din Mamaia

Internauţii de pe Facebook s-au aprins după ce au văzut o imagine cu un Lamborghini Urus, în Mamaia, în timp ce tracta un Lamborghini Aventador. Valoarea celor două mașini depășește 750.000 de euro.

23 aug. 2021, 20:01
Imaginile care fac senzaţie pe internet. Cum a fost un Lamborghini tractat de un alt Lamborghini, într-o parcare din Mamaia

Imaginile care fac senzaţie pe internet. Modelul Lamborghini Urus, cel care tractează platforma, valorează circa 250.000 de euro, în timp ce surata Lamborghini Aventador, cea tractată, are un preț minim de 500.000 de euro. ”Asta se poate vedea numai în România!

Imaginile care fac senzaţie pe internet. Cum a fost un Lamborghini tractat de un alt Lamborghini, într-o parcare din Mamaia

Din informațiile pe care le avem, autoturismele aparțin unui om de afaceri din Brașov”, se arată în postarea celor de la Europa Press RO.

Iar comentariile sunt pe măsura situației. ”Dacă omu’ o fi vrut să vină cu ambele mașini la mare, nu văd care-i problema”, scrie un utilizator, în timp ce un altul se limitează la un singur cuvânt, perfect pentru a descrie bizarul incident: ”Săracu’!”.

De altfel, fără să ţină cont de nicio regulă, un român şi-a parcat maşina într-un sit arheologic din insula Thassos din Grecia. Mini-ul roşu înmatriculat în judeţul Bihor a atras imediat atenţia martorilor care au surprins în imagini parcarea tipic „românească”.

Modul în care a reuşit un român să parcheze maşina chiar într-un sit arheologic din Grecia a stârnit zeci de reacţii pe reţelele de socializare. Imaginea inedită a fost surprinsă pe staţiunea Limenas din insula Thassos de către o româncă stabilită în Grecia.

„Noroc că s-a găsit un român deştept să parcheze în situl arheologic. Când îşi primeşte amenda cât casa, cred că preda cheile de la maşină, că-i mai ieftină “rabla” decât “ruina” grecilor”, a scris pe Facebook, autoarea fotografiei inedite.

Potrivit legislaţiei elene, amenda pentru parcarea ilegală în Grecia se ridică la 80 de euro. Mai mult, poliţiştii rutieri vor ridica ridica numerele de înmatriculare care vor fi returnate numai după 20 de zile de la comiterea faptei. În cazul în care circulă pe drumurile din Grecia fără numere de înmatriculare, şoferul riscă o amendă şi mai mare, existând şi circumstanţe agravante.

Românul care şi-a parcat Mini-ul roşu cu numere de Bihor în apropierea sit-ului arheologic din Thassos ar putea primi o sancţiune uriaşă în cazul în care autorităţile elene vor stabili că, din cauza gestului acestuia, a fost distrus monumentul istoric din Limenas.

Citeşte şi: Urs urcat pe o mașină, filmat într-o zonă turistică din Argeș