Imaginile care l-au scos din minţi pe Victor Slav: Bianca se sărută cu Prinţul Cristea

Wowbiz a surprins imaginile de la care a plecat tot scandalul dintre Bianca şi Victor Slav. Prezentatorul de la Pro Tv s-a răzbunat prin mesaje de amor către fosta iubită, Anda Adam. 

15 nov. 2013, 09:47
Imaginile care l-au scos din minţi pe Victor Slav: Bianca se sărută cu Prinţul Cristea

Paparazzii WOWBiz au surprins in cursul zilei de joi imagini incredibile in centrul Capitalei, in fata unui hotel.
Poate parea incredibil, insa Bianca Dragusanu si Adrian Cristea si-au dat intalnire in plina strada. In momentul in care a vazut-o pe fosta lui iubita, Adi a afisat un zambet larg pe fata, de parca nu era surprins ca se intalneste cu ea.

Cand a ajuns langa el, Bianca l-a sarutat de doua ori pe obraz. Ulterior, fotbalistul a avertizat-o ca sunt urmariti de paparazzi. Vizibil deranjata de faptul ca a fost surprinsa in astfel de ipostaze, roscata a fugit mancand pamantul. Este posibil ca cei doi sa aiba o relatie? Va divorta Victor Slav la vederea imaginilor?

Bianca Drăguşanu a comentat la „Acces direct” vestea că ea şi Victor Slav ar fi vorbit despre divorţ, după ce roşcata a aflat de existenţa unor mesaje între soţul ei şi Anda Adam, fosta iubită.

Bianca Drăguşanu a intrat prin telefon la „Acces direct” şi a dat de înţeles că între ea şi soţul ei sunt tensiuni mari.

„Dacă aş divorţa nu aş fi la televizor. Anda a declarat nişte lucruri şi trebuie să o credem. Nu pot să confirm şi nici să infirm acele mesaje pentru că îmi fac rău singură. Cunosc conţinutul acelor mesaje. Fiecare poate să înţeleagă ce vrea. Nu trebuie să mă destăinui. Dacă Anda a declarat ceva, prefer să o cred. Nu am văzut concret mesajul”, a spus ea.

„I-am zis lui Victor că m-am întâlnit cu Adi şi că ne-am pupat pe obraz, dar i s-a părut coincidenţa prea mare”, a continuat Bianca.

CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu, în pericol de divorţ din cauza Andei Adam