Imaginile durerii la Botoșani, în ziua în care Alexandra Ivanov ar fi împlinit 26 de ani. Fetița ei, îmbrăcată cu un tricou cu mesajul „Nu am aer”, a îmbrățișat cu dor afișul cu poza mamei sale

Imagini sfâșietoare la Botoșani, în ziua în care Alexandra Ivanov, mămica care a murit pe patul maternității, ar fi împlinit 26 de ani.

14 sept. 2023, 08:30
Imaginile durerii la Botoșani, în ziua în care Alexandra Ivanov ar fi împlinit 26 de ani. Fetița ei, îmbrăcată cu un tricou cu mesajul „Nu am aer”, a îmbrățișat cu dor afișul cu poza mamei sale
Imagini sfâșietoare în ziua în care Alexandra Ivanov ar fi trebuit să împlinească 26 de ani

Luni, 11 septembrie, Alexandra Ivanov, mămica care și-a găsit sfârșitul în mâinile celor care ar fi trebuit să o salveze, ar fi împlinit 26 de ani. În loc de tort și o lumânare în care să sufle și să își pună o dorință, tânăra a avut parte de o slujbă de parastas la cimitir. După slujbă, apropiații săi au mers în fața Prefecturii, unde au aprins o candelă.

Citește și: „Eu sunt Alexandra” s-a transformat în „Sprijin pentru Alexandra”. Românii sunt rugaţi să ajute familia tinerei moarte cu zile în maternitaea din Botoşani

Printre aceștia s-au numărat și soțul Alexandrei alături de fetița lor. Ce s-a întâmplat apoi le-a sfâșiat sufletul  celor prezenți – copila a îmbrățișat afișul cu poza mamei sale, îmbrăcată cu un tricou cu chipul Alexandrei și mesajul „Nu am aer”, la fel ca prietenele ei.

Alexandra a născut trei copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap. Îi plăcea enorm rolul de mamă, se hrănea cu energia zâmbetelor celor mici, cu năzbâtiile și îmbrățișările lor.

Citește și: Cabinetul particular al doctoriței care era de gardă când a murit Alexandra a fost vandalizat. Doi medici din Botoșani nu i-au răspuns tinerei la mesaje

A vrut să mai aducă un copilaș pe lume, dar, din păcate, destinul său a fost altul, iar fătul s-a oprit din evoluție. Tânăra mămică s-a stins pe patul de spital, după ore de agonie în care a cerut ajutorul medicilor. Nimeni nu i-a răspuns, în ciuda strigătului ei de durere.

Medicii care ar fi trebuit să aibă grijă de ea au fost suspendați de conducerea spitalului, iar ancheta continuă în acest caz.

Alexandra nu a murit într-un sat uitat de lume, nu pe stradă sau în câmp. Alexandra a murit strigându-și durerea pe patul de spital.  „Și eu sunt Alexandra!” este mesajul care curge de aproape o lună pe rețelele sociale.