Imaginile groazei: autocarul cu 51 de turiști a căzut într-o râpă. 18 decese au fost deja confirmate, în urma accidentului

Tragedie produsă sâmbătă, 29 aprilie, în Mexic. Scenele au fost desprinse parcă din filmele hollywoodiene cu catastrofe. Un autocar cu 51 de oameni la bord a căzut într-o râpă de 15 metri. 

01 mai 2023, 10:50
Imaginile groazei: autocarul cu 51 de turiști a căzut într-o râpă. 18 decese au fost deja confirmate, în urma accidentului
Accident oribil în mexic, aprilie 2023

Vacanță teribilă | Din autocarul cu 51 de oameni, 18 persoane au murit, iar 33 de pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Autocarul plin de turiști se îndrepta către o plajă, informează TeleSur. Mașina plecase din Guadalajara, statul Jalisco și trebuia să ajungă la Rincon de Guayabitos, o destinație celebră printre turiștii mexicani de pe malul Oceanului Pacific.

Tragedia s-a produs la kilometrul 60 al Autostrăzii 200, în apropierea orașului Mesillas.

Dintre cei decedați, șapte erau bărbați, iar 11 erau femei. Anchetatorii au strâns deja mărturii ale supraviețuitorilor, au transmis procurorii de la Nayarit.

 

Primele declarații ale victimelor accidentului

 

Karla, o supraviețuitoare, a povestit ce s-a întâmplat, de fapt: „Camionul a rămas fără frâne. A fost înspăimântător, toată lumea a început să se roage”.

Tânăra din Guadalajara urma să-și sărbătorească aniversarea de 21 de ani în Guayabitos.

Tânără intenționa să petreacă la plajă weekendul prelungit de 1 mai, iar în momentul accidentului o avea pe fiica ei de 4 ani în brațe. Alături stătea iubitul ei. „Am pus-o la mijloc și am îmbrățișat-o. S-a întors spre mine și de acolo nu-mi mai amintesc”, a declarat supraviețuitoarea.

Printre cei răniți în urma tragediei se numără și 11 copii. Cel mai mic dintre aceștia are șase luni.

Dintre persoanele decedate, nouă au fost deja identificate, iar patru au fost predate familiilor îndurerate.