Imaginile suferinței la Cimitirul Bellu. Ponko a fost condus pe ultimul drum de zeci de tineri, după ce a plecat dintre noi la doar 26 de ani

Florin Vasile, tânărul de 26 de ani care a pierdut lupta cu cancerul, a fost dus în ultimul său drum. Cunoscut sub numele de Ponko, așa cum îi spuneau cei apropiați, a fost plâns de un număr foarte mare de oameni. Pe internet au început să circule imagini impresionante de la cimitirul Bellu, unde odihnesc marile personalități române.

27 oct. 2023, 23:23

Ponko a avut parte de o poveste tragică, plecând din această lume mult prea devreme, la doar 26 de ani. Tânărul a fost învins de o boală cumplită – cancerul. Florin Vasile a lăsat în urmă o familie îndurerată, fiind căsătorit și având o fetiță în vârstă de doar câțiva anișori. Atât membrii familiei, cât și prietenii s-au adunat pentru a-l însoți pe ultimul drum. La înmormântare, s-a cântat muzică live în memoria bărbatului decedat.

Citește și: Bătrânii din noile azile ale groazei din Voluntari URLAU de foame: „Să vină doamna doctor cu pâinea”. Banii de mâncare și medicamente erau jucați la cazinou de iubitul patroanei

Mulți dintre oamenii care l-au cunoscut au fost prezenți la înmormântare pentru a-și lua rămas bun de la Ponko. Imaginile surprinse la cimitirul Bellu au fost deosebit de emoționante. Florin Vasile avea 26 de ani și era căsătorit, având o fetiță numită Raisa. A luptat cu dârzenie împotriva bolii necruțătoare până în ultimul moment, chiar și în ciuda faptului că, pentru o anumită perioadă, a fost în spatele gratiilor.

Chiar și cu o lună înainte de a-și pierde viața, Florin Vasile se afla în închisoare. Sora lui, Rebecca, a împărtășit un videoclip pe TikTok în care îl aștepta acasă. Tânăra simțea dorul față de fratele său și îl menționa constant în postările ei. În ziua de 21 iulie, ziua lui de naștere, ea a transmis un mesaj emoționant pentru el.

„La mulți ani, în libertate! Sufletul meu, mai e puțin și vii acasă. Te iubesc cel mai mult. Să îți dea Dumnezeu sănătate, iubire, fericire și putere”, a scris sora lui Ponko, de ziua lui de naștere, pe TikTok.

Din păcate, Florin Vasile s-a stins din viață și a fost condus pe ultimul drum cu muzică live. De asemenea, apropiații și-au spus durerea și în mediul online. Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare.

„Ne-ai frânt inimile, Ponko, ridică-te de acolo și dovedește ca încă ai puterea pe care o ai, încă poți, luptă, ridică-te, puterea noastră. Îngerul nostru, prințul nostru, Dumnezeu sa te aibă în pază și liniște veșnică, ne-ai distrus”./ „De ce ai plecat? De ce ai lăsat-o pe fata mea singură? Unde e puterea ei, unde e tatăl ei? Dumnezeu să te ierte, să ai grijă de fata ta.”/

„E de necrezut. Ai plecat fără a-ți lua adio , mi s-a rupt inima auzind că ne-ai părăsit.Îmi va fi mare dor de tine, bunul Dumnezeu să te odihnească!”/ „Dumnezeu să te ierte, Ponko, cel mai dulce caracter!”, sunt doar câteva dintre mesajele de adio pentru Ponko.

Tânărul era și el activ pe rețelele de socializare, însă cel mai probabil, s-a oprit din a mai posta atunci când a intrat în închisoare. Ultimul filmuleț pe TikTok este în data de 28 decembrie 2022, iar Ponko apare antrenându-se în sala de fitness.

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost operat de urgență. Care este starea lui Aviv: „A fost o căzătură banală”