Imaginile unui turist MOROCĂNOS au ajuns virale pe internet GALERIE FOTO

Imaginile postate de un turist rus, care s-a plimbat prin toată lumea, au devenit virale pe internet, după ce sute de mii de oameni le-au văzut în mai puţin de două zile. Inedit este faptul că în toate fotografiile, indiferent de locaţie, rusul are aceeeaşi expresie a feţei, fiind mereu morocănos.

28 feb. 2013, 08:55

Vitaly Zelkovsky, un rus stabilit în Belgia, a postat pe pagina personală de Facebook mai multe imagini în care se importaliza în faţa anumitor obiective tursitice din toată Europa. Amuzant este faptul că nimeni nu poate să îl facă să zâmbească, fiind mereu morocănos, potrivit The Sun.

Citeşte şi IMAGINI virale care au adus succes unui magazin de haine: Modele vintage în variantă felină

În fotografii se poate observa cum bărbatul ajunge în Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia, Grecia sau Franţa, dar în fiecare fotografie nu găseşte nimic care să îl facă să zâmbească. Bărbatul îşi face singur poze, păstrând acelaşi tipar. De obiecei, el îşi fotografiază capul într-una din laturile fotografiei, în timp ce obiectivul turistic vizitat se află în prim-plan.

Citeşte şi Cele mai tari virale ale anului. De la fantoma din lift, la Gangnam Style VIDEO

El a reuşit să facă sute de mii de oameni să râdă, din cauza expresiei lui, după ce fotografiile au fost postate pe un blog. În doar 24 de ore, ele au strans peste 600.000 de vizualizări. Bărbatul spune că vorbeşte patru limbi străine şi locuieşte în oraşul belgian Antwerp.

Citeşte şi ANUNŢ devenit viral: Doi fraţi pot alege dintre SUTE de femei care să îi însoţească la o nuntă