Imaginile verii în România. Antonia, complet goală pe plajă FOTO

Antonia a fost fotografiată dezbrăcată pe plaja Corbu din Constanța. Vedeta a acceptat provocarea venită din partea reprezentanților unei reviste cunoscute.

17 iul. 2019, 11:59

Antonia a fost protagonista unei şedinţe foto incendiară. Vedeta, care tocmai a făcut 30 de ani, a primit cu bucurie invitația jurnaliștilor de la Marie Claire România de a realiza un pictorial nud. Două dintre pozele făcute în timpul ședinței foto au fost publicate în numărul iulie/august al revistei, iar fotograful care a imortalizat momentele a postat acum una dintre ele.

Rocsana Marcu, surprinsă FĂRĂ SUTIEN la plajă. Ce a scris lângă imaginea cu care i-a înnebunit pe bărbaţi FOTO

Fanii frumoasei artiste s-au împărțit în două tabere: unii au felicitat-o pentru gestul ei, alții au criticat-o.

Alexandra Stan, GOALĂ pe stradă! De data asta a întrecut orice măsură FOTO

Antonia a oferit şi un interviu despre viața ei de dinainte de a deveni celebră, dar și cea pe care o are acum.

Anamaria Prodan, GOALĂ PUŞCĂ! Imaginea cu care a încins imaginaţia bărbaţilor FOTO

Întrebată dacă a simțit vreodată că frumusețea o încurcă, iubita lui Alex Velea a răspuns: „Da. Zilnic. Uneori, nu doar publicul, dar și oamenii din industrie te desconsideră, pun pe primul plan frumusețea. E un compliment, te simți bine, dar, la un moment dat, vrei să le spun că nu ești doar așa, știi? Ce am mai auzit de-a lungul timpului? Că Antonia e foarte frumoasă, dar cântă așa și-așa sau are succes că e frumoasă. Nu e nicio problemă, că nu mă consider o Whitney Houston sau ceva, dar nici nu m-am trezit peste noapte că vreau să fiu „famous” și atât, mie chiar îmi place ceea ce fac”.

Corina Bud a scăpat pe internet poze cu ea COMPLET GOALĂ! Bărbaţii au rămas fără cuvinte FOTO