iMapp Bucharest 2021. Cine poate participa la evenimentul new media art și care sunt regulile pe care românii trebuie să le respecte

Pe 18 septemebrie are loc cel mai mare eveniment de new media art din România. Manifestația are loc începând cu ora 17:00, iar accesul este gratuit.

17 sept. 2021, 20:12
iMapp Bucharest 2021. Cine poate participa la evenimentul new media art și care sunt regulile pe care românii trebuie să le respecte

iMapp Bucharest 2021. Totuși toți românii care vor să participe trebuie să respecte reguli clare impuse de organizatori.

iMapp Bucharest 2021. Cine poate participa la evenimentul new media art

Nu mai puțin de șase echipe internaționale, premiate la festivaluri de renume din Germania, Japonia, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Ungaria și România, se vor lupta pentru titlul iMapp Bucharest 2021. Lucrările acestora vor fi proiectate pe fațada Palatului Parlamentului de 23.000 mp.

Pe scena din Piața Constituției vor presta în deschidere DJ CS84 și trupa Subcarpați. Tema evenimentului de anul acesta este „The Show Must Go On”, iar conform organizatorilor, „prezintă domenii de impact în societatea contemporană (artă, muzică, sportul, educația și turismul), care au capacitatea de a se reinventa și de a asigura efervescența și dinamismul unei vieți care ne-a lipsit tuturor atât de mult”.

Reguli:

Evenimentul se deschide la ora 17:00, iar accesul este liber, fiind permis, în conformitate cu normele în vigoare, exclusiv persoanelor care prezintă documente care să ateste că sunt vaccinate cu schema completă, cu test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, cu test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. Mai mult, toți participanții vor trece printr-un triaj, care constă în termoscanarea participanților, iar temperatura maximă admisă este de 37,3°C.

Cine sunt cei șase care vor impresiona Bucureștiul cu jocul lor de lumini:

Darklight Studio

Este câștigătorul ultimei ediții a Zsolnay Light Festival din Budapesta, Ungaria.

Jonas Denzel

Este câștigătorul ultimei ediții a festivalului Genius Loci Weimar din Germania.

Flightgraf

Este câștigătorul ultimei ediții a festivalului luminii, Borealis, din Seattle, Statele Unite ale Americii.

Li Cheng

Este câștigătorul ultimei ediții a concursului One Minute Projection Mapping din Tokio, Japonia.

Dies

Este câștigătorul ultimei ediții a Festivalului Luminii din Kiev, Ucraina. Fabio Volpi, poreclit Dies, este un artist vizual cu diplomă în arhitectură.

Michele Pusceddu

Este câștigătorul ultimei ediții din 2019 a concursului internațional de video mapping iMapp Bucharest.

Citește și: iMapp Bucharest – câștigător la Premiile AV AWARDS – categoria „AV IN ACTION” 2020


loading...