Îmbulzeală într-un supermarket, în plină pandemie. Zeci de oameni s-au călcat în picioare pentru reduceri

Imagini incredibile au fost surprinse într-un supermarket din Alexandria. Oamenii au început să alerge și să se îmbulzească după ce au fost anunțate reduceri de preț la carne.

26 nov. 2020, 11:21
Îmbulzeală într-un supermarket, în plină pandemie. Zeci de oameni s-au călcat în picioare pentru reduceri

Îmbulzeală într-un supermarket, în plină pandemie. Oamenii din Alexandria nu au mai ţinut cont de regulile impuse de autorităţi în starea de alertă şi s-au călcat în picioare pentru a prinde o bucată de carne de porc aflată la reduceri.

Zeci de persoane înarmate cu cărucioare au stat la rând pentru a face cumpărături de la supermarketul care a anunţat oferte atractive la anumite produse. Oamenii au fost cât pe ce să rupă ușile de la intrare, iar cu greu au fost ținuți în frâu de angajații de la pază.

Citeşte şi Îmbulzeală la un concert de manele în Iaşi. Sute de oameni fără măşti se înghesuie la îndemnul cântăreţului:”Hai lângă mine aici” VIDEO

Îmbulzeală la deschiderea unui mall, în plină pandemie

Imagini incredibile au fost surprinse, miercuri, în Brașov. În plină pandemie, sute de oameni au stat la coadă pentru a intra în mall-ul abia deschis.

Mall-ul se află în centrul oraşului şi face parte din proiectul mixt AFI Braşov. Pe lângă centrul comercial, proiectul mai cuprinde şi două clădiri de birouri. Mall-ul  trebuia iniţial să fie inaugurat în luna mai. Din cauza pandemiei, termenul a fost amânat. Autorităţile din Braşov au fost şi ele prezente la evenimentul de lansare al centrului comercial.

Mall-ul are o suprafaţă închiriabilă totală de 45.000 mp.

„Prin acest proiect, AFI Europe România continuă să îşi arate încrederea în sinergia dintre cele două tipuri de utilizare – retail şi birouri – proiecte mixte care oferă o serie de beneficii atât chiriaşilor clădirilor de birouri, cât şi chiriasilor centrului comercial”, transmiteau reprezentantii companiei, potrivit brasov.net.

Investiţia totală în proiect, incluzând centrul comercial şi prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane euro.

 


loading...
Partenerii noștri