Îmbunătăţeşte-ţi VIAŢA SEXUALĂ cu KAMASUTRA 3D pentru tabletă. 69 de poziţii, gata să fie încercate

Una dintre cele mai cunoscute cărţi din lume, Kamasutra, veche de 2.000 de ani, a apărut într-o aplicaţie inedită pentru tablete şi smartphone-uri cu 69 de poziţii 3D, sub formă de "holograme", pe care utilizatorii le pot răsuci pentru a învăţa toate detaliile. 

15 apr. 2013, 14:27

Este cunoscut faptul că o carte bună rezistă în timp, fie că vorbim de cărţile de filosofie din Antichitate sau de cea mai cunoscută carte din India, Kamasutra. În prezent, desenele de pe hârtie au fost transformate într-o inedită aplicaţie 3D, cu holograme care depăşesc limitele ecranului, pentru o senzaţie unică, potrivit The Sun.

Citeşte şi Aplicaţia care te anunţă în avans dacă ai putea fi concediat

Fiecare imagine poate fi văzută din toate unghiurile, pentru a le oferi utilizatorilor toată informaţia de care au nevoie. De asemenea, aplicaţie vine şi cu o nouă versiune de text, bazată pe cartea scrisă acum 2.000 de ani de filosofii orientali. „The Kama Xcitra” promite să ajute cuplurile cu o viaţă sexuală anostă să readucă pasiunea în dormitor.

Citeşte şi Google Shoes: Încălţămintea legată de aplicaţiile de smartphone FOTO

„Pentru mai mult de 2.000 de ani cuplurile au beneficiat de Kama Sutra pentru sfaturi cum să îşi îmbunătăţească viaţa sexuală, dar anumite poziţii au fost lăsate baltă pentru că nu au putut fi înţelese, cel puţin până acum. Kama Xcitra foloseşte ultima tehnologie din domeniu pentru a ajuta cuplurile să exploreze poziţii sexuale inedite în timp ce se distrează pe tablete sau telefoane mobile. Fiecare imagine pare să iasă din ecran, sub forma unei holograme 3D. „, a declarat Hazel Cushion, directorul companiei care a realizat inedita aplicaţie.

Programul conţine 69 de poziţii şi oferă posibilitatea utilizatorilor să modifice imaginea modelelor, prin schimbarea culorii părului sau a pielii. Mai mult, ei pot adăuga muzica preferată ca sunet de fundal. Cartea Kama Sutra a fost tradusă pentru prima oară în engleză în anul 1883 de exploratorul britanic Richard Burton.

Citeşte şi Aplicaţia FACEBOOK care te ÎMBĂTRÂNEŞTE: Află cum vei arăta când te vei pensiona