ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN SHOWBIZ. Ce a făcut Matei Stratan pentru a fi iertat de Mădălina Ghenea, după ce acesta ar fi înşelat-o

E clar, Mădălina Ghenea și Matei Stratan au mai dat o șansă relației lor. Și, mai mult decât atât, seara de miercuri a fost una plină de romantism pentru cei doi, frumoasa Mădălina fiind "răsfățata" serii.

24 nov. 2017, 08:34
ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN SHOWBIZ. Ce a făcut Matei Stratan pentru a fi iertat de Mădălina Ghenea, după ce acesta ar fi înşelat-o

Mai exact, paparazii au surprins-o pe frumoasa Mădălina Ghenea, în compania tatălui frumoasei sale fiice, Matei Stratan, scrie spynews.ro. Relaxați și zâmbitori, amândoi, păreau să se bucure din plin de momentele petrecute împreună la unul dintre restaurantele de lux ale Bucureștiului.

Citeşte şi Mădălina Ghenea confirmă că a fost înşelată, primele declaraţii: Ştiu ca lucrurile se vor repara

Iar acolo, pentru a le tihni mâncarea, cei doi au petrecut aproape două ore, perioadă în care au discutat fără încetare și în care și-au zâmbit mai galeș ca niciodată. Iar la plecare, mai atenți și zâmbitori ca niciodată, s-au urcat în aceeași mașină, bolidul de zeci de mii de euro al fiului magnatului ieșean, portarul restaurantului „aruncându-se” în fața Mădălinei pentru a avea șansa de a-i deschide portiera.

Nu a durat mult timp și Matei și-a parcat supermașina în fața blocului în care locuiește Mădălina. Dar nu doar pentru a o lăsa pe frumoasa brunetă să meargă singurică în apartament, ci însoțind-o, umăr la umăr, el rămânând acolo, peste noapte, semn că în relația lor lucrurile s-au aranjat așa cum trebuie.

Citeşte şi Mădălina Ghenea a făcut anunţul sfâşietor pe Instagram. „Dumnezeu să te odihnească în pace…”

„Ne bucurăm enorm să vă prezentăm îngerul nostru, Charlotte! Madalina & Matei”, a scris Mădălina Ghenea, iar ceea ce a atras atenția tuturor a fost semnătura de la finalul mesajului, semn că cei doi sunt împreună, fericiți și liniștiți.

Tot miercuri, Mădălina Ghenea a dezvăluit și numele fiicei sale. Fotomodelul a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars că Matei Stratan a fost cel care a ales numele Charlotte.