ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN SHOWBIZ. Se jura că nu mai vrea să audă de el, dar tot în braţele lui a ajuns FOTO

Una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz-ul românesc, în ciuda faptului că a devenit, în urmă cu mai bine de șase luni mamă, a decis să își mai acorde o șansă când vine vorba de dragoste. Și, după ce i-a dat papucii ultimului iubit, ea a hotărât, totuși să se împace cu el. Vedeta a devenit cunoscută prin emisiunea Insula Iubirii. 

13 nov. 2017, 08:42

Chiar dacă, de câteva săptămâni încoace, părea să fie decisă să nu se mai împace cu Alin, iubitul său, Bianca Roman a revenit, zilelel acestea, la sentimente mai bune față de acesta, scrie spynews.ro. Iar motivul este legat de pasiunea pe care cei doi o împărătășesc.

Citeşte şi Deea de la „Insula Iubirii”, anunţ suprinzător pe Facebook: „Am visat de mult timp la acest moment”

„Din păcate, ne-a despărțit faptul că ne iubeam, zic eu, prea mult, și amândoi am devenit peste măsură de geloși. El a făcut câteva crize de gelozie, le-am făcut și eu ca să îi arăt cum e când treci prin asemenea momente, iar de aici, orgoliile find mari, ne-am și despărțit. Mă voi dedica în exclusivitate fiicei mele, și, dacă se va mai întâmpla să iubesc…. vom vedea. Dar, de măritat, sigur nu o să o fac. Dacă nu am făcut-o cu el, nu cred că va mai fi altul…”, a spus Bianca, cu ceva vreme în urmă. Totuși, declarațiile ei s-au nunațat odată cu trecerea timpului și, acum, s-au schimbat radical.

„Ne-am dat seama că nu putem unul fără celălalt. Chiar dacă am fost despărțiți, nu am dorit niciunul altă relație. Iar sâmbătă seara, după ce ne-am tot tatonat cu mesaje, ne-am și văzut și ne-am dat seama, amândoi, că între noi chiar este iubire, am decis să ne împăcăm. Da, de acum o să discutăm despre nuntă, doar să vină căldura, e clar că suntem suflete pereche. Azi (ieri, n. red.) e ziua lui și am decis să ieșim toți trei, adică noi doi și fetița, să ne relaxăm puțin”, a mai spus Bianca.

Citeşte şi Insula Iubirii. Diana, concurenta care a făcut amor în direct, scrisoare emoţionantă pentru iubit. „Am nevoie să fiu iubită….”

Sunt la un pas să se căsătorească

„Primul semn a fost că, la ultima nuntă la care am fost, am cedat insistențelor lui să mă amestec cu domnișoarele care așteptau aruncarea buchetului miresei. Iar buchetul mi-a aterizat în mână. El mi-a spus că e un semn, iar eu i-am replicat că da, este, și că DA, accept”, ne-a spus Bianca.

Mai mult decât atât, a dezvăluit frumoasa fostă ispită, de când are copil, el i-a demonstrat, cu adevărat, că se merită reciproc. „Copilul nu este al lui, dar îl iubește ca și când ar fi. E clar, el mă acceptă așa cum sunt, cu tot istoricul meu, cu tot ce aduc eu în relație, nu îl deranjează, ci dimpotrivă, mă iubește mai mult. Iar eu, la fel”, ne-a mai spus Bianca.