Accident grav în Dolj. Cinci pompieri care se îndreptau spre muncă au fost răniţi

Un accident deosebit de grav a avut loc în judeţul Dolj. Cinci pompieri care se îndreptau spre muncă au fost răniţi. În total sunt 7 victime.

26 apr. 2018, 06:56
Accident grav în Dolj. Cinci pompieri care se îndreptau spre muncă au fost răniţi

Șapte persoane au ajuns, joi dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Craiova după ce au fost implicate într-un accident de circulație în apropiere de Padurea Radovan. Cinci dintre victime sunt angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgemță Oltenia și se îndreptau spre serviciu.

Potrivit libertatea.ro, incidentul a avut loc în jurul orei 8.30, pe DN 79, în apropiere de Padurea Radovan, în accident fiind implicate două autoturisme, o dubă și un BMW. În urma impactului dintre cele două mașini, cei cinci ocupanți ai autoturismului BMW au fost răniți, dar și conducătorul auto al dubei și ocupantului din dreapta.

„Duba a ieșit de pe drum comunal și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului BMW care circula regulamentar pe DN 79”, a declarat Mihaela Gîrd, lucrător în cadrul biroului de presă al IPJ Dolj. Cele șapte victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Craiova cu răni ușoare. „Cei cinci colegi au fost transportați la spital cu escoriații, traumatisme la nivelul membrelor, sunt cooperanți. Li s-a făcut o primă evaluare medicală. Ei trebuiau să ajungă în tură, la Secția de Pompieri Băilești”, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj.