IMPACT NIMICITOR. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-un autoturism parcat. Totul a fost filmat

Un accident rutier în care un şofer intră violent într-un alt autoturism parcat a fost surprins de camerele de supraveghere. Şoferul şi pasagerul din dreapta au scăpat nevătămaţi. 

16 ian. 2020, 08:08
IMPACT NIMICITOR. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-un autoturism parcat. Totul a fost filmat

Camerele de supraveghere din oraşul Darabani au suprins momentul impactului între două autoturisme. Ciocnirea a fost deosebit de violentă şi doar norocul a făcut ca pietonii să nu fie spulberaţi de un autoturism scăpat de sub control, scrie adevarul.ro.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 13 ianuarie, în oraşul Darabani, judeţul Botoşani. Camerele de supraveghere ale oraşului, montate pe stâlpi, au suprins impactul devastator.

Citeşte şi Accident rutier cu o maşină a Poliţiei, în Caraş-Severin. Un poliţist a fost rănit

Pe filmare se vede cum un autoturism vine cu viteză pe artera principală a oraşului, şoferul pierde controlul volanului la o curbă uşoară şi scapă maşina direct pe trotuar izbindu-se violent într-un autoturism parcat.

Deşi impactul a fost puternic, atât şoferul dar şi iubita acestuia aflată pe locul din dreapta au scăpat nevătămaţi. Ba chiar au reuşit să plece pe picioarele lor. Doar norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Cu doar câteva minute înainte, pe trotuarul din faţa maşinii parcate a trecut un grup de tineri.