Implantul de păr, ultima modă prin vedete. Cătălin Măruţă ar putea fi următorul beneficiar

După ce Cătălin Măruţă a insistat ca Mihai Trăistariu să meargă la o clinică în Turcia, pentru a-şi rezolva problemele cu părul, pretentatorul tv îi calcă acum pe urme artistului. Paparazzii wowbiz.ro l-au surprins pe prezentatorul tv cu părul din ce în ce mai rar. Totuşi, el nu ar trebui să se îngrijoreze în această privinţă, având în vedere faptul că la noi în ţară implantul de păr a devenit o modă.

03 aug. 2013, 14:20
Implantul de păr, ultima modă prin vedete. Cătălin Măruţă ar putea fi următorul beneficiar

Cătălin Măruţă cheleşte pe zi ce trece. El a fost surprins de paparazzi wowbiz.ro într-o ipostază care a lăsat să observe cu uşurinţă că părul lui este din ce în ce mai rar. Asta după ce, în urmă cu câteva luni prezentatorul a insistat ca Mihai Trăistariu să meargă în Turcia pentru un implant de păr.

Dacă tot este la modă, jurnaliştii de la Click au aflat că şi Dan Bittman şi-ar fi făcut implant de păr, iar procedeul ar fi costat 4.000 de euro. Şi Sorin Brotnei, componentul trupei Akcent, recunoaşte că a fost coleg de suferinţă cu Mihai Trăistariu. În urmă cu mai bine de doi ani, artistul şi-a făcut implant de păr într-o clinică din Turcia şi nu regretă nicio clipă alegerea făcută.

La rândul său, fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea şi-a „plantat” în urmă cu trei ani 3.500 de fire de păr, la o clinică din Miami, plătind în schimb 4.000 de euro.