Important operator de telefonie şi internet măreşte penalităţile pentru neplata la timp a facturilor

Publicat: Miercuri, 11 Septembrie 2013 09:53 // Actualizat: Miercuri, 11 Septembrie 2013 09:53 // Sursa: RTV.net

Compania Romtelecom a redus cu 8 zile termenul de plată în care pot fi achitate facturile fără penalizări şi a majorat penalizările pentru plăţile neefectuate la timp.

Abonaţii Romtelecom au mai puţine zile la dispoziţie să-şi achite facturile către operatorul de comunicaţii, începând cu luna septembrie 2013. Cei care nu efectuează plăţile la timp vor fi penalizaţi cu 0,5%/zi din valoarea facturii neachitate.

"Din luna septembrie 2013, noul termen de plată a facturii Romtelecom va fi de 14 zile. Dacă la noua scadenţă nu ai suficient disponibil în cont pentru achitarea integrală a facturii, noile penalităţi la întârziere sunt de 0,5%/zi din valoarea neachitată", a transmis Romtelecom tuturor clienţilor.

Dacă nu sunt de acord cu modificările propuse de Romtelecom, clienţii pot rezilia contractul, fără a plăti penalităţi, dacă transmit companiei prin scrisoare recomandată o notificare de reziliere.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
factură romtelecom neplata la timp a facturii penalităţi romtelecom Romtelecom
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 sep 13:21
...plată în care pot fi achitate facturile fără penalizări şi a majorat penalizările pentru plăţile neefectuate la timp. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
11 sep 12:40
...achitate facturile fără penalizări şi a majorat penalizările pentru plăţile neefectuate la timp. Citește mai departe…

...
11 sep 10:01
... Compania Romtelecom a redus cu 8 zile termenul de plată în care pot fi achitate facturile...
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H