Impresarul Doru Gușman vrea să încheie războiul cu sora lui Petrică Mâțu Stoian: „Le voi da tot”

Doru Gușman a fost aspru criticat de sora lui Petrică Mâțu Stoian, care l-a acuzat că i-a controlat viața maestrului. Acum impresarul vrea să îngroape securea războiului și a declarat că ar dori ca surorile artistului să fie prezente la parastasul de 40 de zile.

10 dec. 2021, 23:36
Impresarul Doru Gușman vrea să încheie războiul cu sora lui Petrică Mâțu Stoian: „Le voi da tot”

Doru Gușman a intrat într-un conflict de proporții cu sora lui Petrică Mâțu Stoian, Maria Tărchilă, după ce aceasta l-a acuzat pe impresar că l-ar fi controlat pe fratele ei, în perioada în care au colaborat.

Moartea neașteptată a maestrului Petrică Mâțu Stoian a generat o mulțime de neînțelegeri între cei care l-au cunoscut pe artist. În curând se vor aniversa 40 de zile de la moartea artistului, iar impresarul și surorile lui Petrică Mâțu Stoian vor face parastase diferite, întrucât cele două părți s-au confruntat cu numeroase neînțelegeri.

Parastas de 40 de zile pentru Petrică Mîțu Stoian. Doru Gușman și surorile artistului lasă neințelegerile și organizează pomenirea

Doru Gușman vrea totuși să îngroape securea războiului cu sora artistului, Maria Tărchilă, de aceea acesta și-a exprimat dorința ca toate rudele lui Mâțu Stoian să fie prezente la parastasul de 40 de zile, organizat la Craiova, într-un local unde sunt așteptați peste 100 de oameni.

„Mâine facem parastasul de 40 de zile. Vor fi prezenți oamenii care chiar l-au iubit pe Petrică. Sunt 100 și ceva de persoane invitate”, a declarat Doru Gusman, pentru Fanatik.

Întrebat dacă pe lista de invitați se află și surorile lui Petrică, acesta a răspuns afirmativ. „Eu am invitat pe toată lumea. Și pe surorile lui. Chiar mi-aș dori să vină. Ce trebuie să le dau de pomană (membrilor familiei lui Mîțu Stoian n.r), masă, scaune, canapeaua…

Tot ce am luat, le dau lor de pomană. Dacă vin, lor le voi da tot”, a mai explicat impresarul, care a mărturisit totuși că declarațiile făcute de Maria Tărchilă l-au durut, punându-l într-o lumină nefavorabilă, relatează Click.ro.

Scandalul dintre sora lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman ia amploare: Întrece orice măsură și o să o dau în judecată. Noi suntem familia lui, dovadă stă cavoul făcut cu noi!

Scandalul dintre sora lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman ia amploare. Mai mult decât atât, impresarul dezvăluie că artistul l-a avertizat cu privire la familia lui de sânge.

”Am înțeles că mint, că mint cu nerușinare. Dar ca să mint de pomana lui Petre, asta întrece orice măsură. Ele n-au făcut nimic. În afară de o nepoată de-ale lui căreia voia să îi lase casa de la Isverna, ea i-a dus apa în cele 40 de zile. În rest, absolut totul, am făcut eu. Eu nu mă laud cu asta, n-am făcut-o ca să mă laud.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, noi acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman. „Şi-a bătut joc de el!”

Cum i-am făcut soției mele, i-am făcut și lui. Pomana e sâmbătă, la Craiova și o fac eu. Mint. Nimeni n-a făcut nimic de când a închis Petre ochii. Nimeni n-a făcut nimic legat de tradițiile noastre. Eu nu mai vreau să vorbim. Petre a zis că noi suntem familia lui, cu noi a stat pe lumea asta, cu noi va sta și pe lumea cealaltă. Dovadă o stă cavoul pe care l-a făcut cu noi. Nu știu la ce folosește minciunile ei. Ea spune că trăiesc de pe spatele lui Petre, eu o să dau în judecată pe afirmațiile ei.

În ianuarie trebuia să aibă operația pe inimă și voia să lase totul clar. Mi-a și zis că vor veni -hienele- alea după mine. Copii mei, adică Andreea și ginerele meu, erau cei mai apropiați de Petrică. El a zis și cu ce pantofi să fie încălțat la moarte.

Ele sunt moștenitoare, eu nu am nicio calitate. Dacă aș ști că l-aș aduce înapoi, aș face orice.  Ce e partea lui Petre o să ia ele. Ele caută doar bazaconii, e problema lor.”, a declarat Doru Gușman.