Impresarul lui Keşeru, întâlnire în taină cu oficialii Stelei. Dezvăluiri din culise

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a vorbit la Dolce Sport despre meciul cu Ludogoreț, câștigat de echipa sa cu scorul de 1-0, răspunzându-le şi celor care au criticat netitularizarea lui Keşeru în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor.

20 aug. 2014, 16:49
Impresarul lui Keşeru, întâlnire în taină cu oficialii Stelei. Dezvăluiri din culise

Valeriu Argăseală a vorbit despre numeroasele critici apărute că urmare a netitularizarii lui Claudiu Keşeru în meciul cu Ludogoreţ Razgrad, după ce în ultima etapă de campionat fotbalistul marcase şase goluri.

Citeşte şi Scandal MONSTRU la Steaua după meciul cu Ludogoreţ

El a dezvăluit la Dolce Sport că s-a întâlnit cu impresarul jucătorului pentru a lămuri problema. „Am avut o discuție cu agentul lui Claudiu, o discuţie de aproape 45 de minute. Mi-a spus că el a înțeles foarte bine despre ce e vorba, chiar dacă pe moment a fost nemulţumit că nu a intrat în teren după ce a dat şase goluri.

A spus că nu e niciun fel de problemă, nu a avut loc niciun fel de discuţie în contradictoriu şi înţelege alegerea antrenorului, atât timp cât el decide cine intră în teren. Atât timp cât rezultatul a confirmat, înseamnă că strategia lui este cea bună„, a declarat preşedintele executiv al Stelei.

Vezi şi ASTA nu s-a văzut la TV. Gestul lui Gâlcă la finalul meciului Steaua-Ludogoreţ VIDEO