IMPRESIONANT: Câinele care a salvat o fetiţă de trei ani în Polonia

Publicat: Luni, 04 Martie 2013 10:30 // Actualizat: Vineri, 08 Martie 2013 14:51 // Sursa: RTV.net

O fetiţă de 3 ani, pe care bunica disperată o dăduse dispărută de acasă, a fost găsită la câţiva kilometri de casă, într-o pădure. Fetiţa plecase spre pădure cu câinele de care nu se despărţea niciodată.

Deşi lipsise o noapte întreagă, iar temperatura era cu mult sub zero grade, micuţa a fost salvată de un câinele care a încălzit-o stând lipit de ea. 

Echipele de poliţişti au răscolit toată noaptea pădurea din apropierea casei, dar fără niciun rezultat. Spre dimineaţă, oamenii au auzit un lătrat de câine, apoi glasul unui copil.

"Câinele este cel mai important în toată povestea, este un adevărat erou. Cred că datorită lui a scăpat fetiţa de gerul de peste noapte", a spus şeful echipei de intervenţie, Grzegorz Szymonowski.

Bunica a confirmat prietenia dintre nepoată şi căţel. "Era tot timpul cu câinele după ea, nu se ducea nicăieri fără el. Când era cu mine în casă, îmi spunea: Buni, cheamă-l pe Czarek înăuntru... Şi mă punea mereu să tai pâine ca să hrănească animalul", a povestit Danuta Balak, bunica fetiţei.

Medicii spun că rolul câinelui a fost esenţial, pentru că i-a transmis copilului din propria căldură. Mai ales atunci când fetiţa a adormit, răpusă de oboseală. Micuţa a fost transportată la spital şi, după ce a depăşit momentul de şoc, s-a arătat nerăbdătoare să îşi întâlnească prietenul.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 mar 16:41
...alt="" width="620" height="349" /> Citeşte şi IMPRESIONANT: Câinele care a salvat o fetiţă de trei ani în Polonia Din păcate, adorabila reclamă a devenit viral şi...
1
EUR
4.8750
RON
28 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H