IMPRESIONANT. O mamă şi fiica sa S-AU REGĂSIT după 25 de ani cu ajutorul Facebook-ului VIDEO

O femeie din Arad este în culmea fericirii pentru că şi-a reîntâlnit fata despre care nu mai ştia nimic. Aceasta a fost furată din spital în 1990, când avea numai câteva luni. Tânăra locuieşte acum în Canada, dar a venit imediat în ţară pentru a-şi cunoaşte mama. Cele două s-au regăsit cu ajutorul reţelei de socializare Facebook.

05 dec. 2014, 10:12
IMPRESIONANT. O mamă şi fiica sa S-AU REGĂSIT după 25 de ani cu ajutorul Facebook-ului VIDEO

Andreea s-a născut în noiembrie 1989 în satul Juma Mare din judeţul Timiş. La doar câteva luni după naştere, fata şi sora sa mai mare s-au îmbolnăvit, iar mama le-a dus la spital. S-a întors după fete, dar Andreea nu mai era. Medicii i-ar fi spus atunci că fetiţa a făcut o formă severă de pneumonie şi a murit.

Trebuia să muncesc, că dacă nu mergeam la muncă, seara nu aveam pâine şi când m-am dus să le iau acasă, pe Petronela am mai găsit-o, dar pe Andreea, nu. Au zis că e moartă„, a spus mama fetei.

Disperată, femeia a încercat să-i găsească trupul, dar în zadar. Nimeni nu ştia nimic, cel mai probabil fata fusese furată din spital. Cert este că Andreea a fost adoptată de o familie din Canada. 25 de ani mai târziu, fără să ştie că sunt mamă şi fiică, cele două au devenit prietene într-un grup de pe Facebook pentru adopţiile din România.

„Pe Internet (ne-am găsit n.r.). Şi ea mă căuta şi eu o căutam pe ea. Eu aveam sentimentul că trăieşte, întotdeauna am simţit asta„, a spus femeia.

Andreea a venit imediat în România să-şi cunoască mama.

A fost emoţionant pentru mine. Am stat şi ne-am uitat una la alta, am plâns… Doamne, 25 de ani de întrebări„, a spus tânăra.

După bucuria revederii, cele două femei au trecut printr-o întâmplare nefericită. Mama a vrut să aprindă focul, dar soba a explodat. Tânăra a suferit arsuri, dar medicii spun că se va vindeca. Andreea va petrece sărbătorile în ţară, iar în ianuarie va pleca la părinţi adoptivi, în Canada.

Citeşte şi Poveste de DRAGOSTE ETERNĂ. Ce i-a spus un BĂTRÂN femeii pe care a iubit-o 55 de ani înainte să moară FOTO