Impresionează-ți urmăritorii de pe Instagram cu aceste postări

Vrei să strângi cât mai multe like-uri și aprecieri din partea urmăritorilor tăi de pe Instagram? Se întâmplă să îți dorești să creezi cât mai mult conținut pe această rețea dar să fii în pană de idei.

25 feb. 2022, 10:49
Impresionează-ți urmăritorii de pe Instagram cu aceste postări

Poate îți dorești să ieși în evidență față de ceilalți cu postări originale, altele decât clasicul selfie.

3 idei de postări care să te scoată din impas și cu care să îi impresionezi pe cei care te urmăresc

1. Citate motivaționale

Există multe aplicații în care poți face câteva carduri atractive pe care să scrii un scurt citat care rezonează cu tine. Poate postarea ta va fi exact acea doză de motivație de care urmăritorii tăi au nevoie. Găsești citate despre dragoste, bani, educație, familie, viață în general și multe alte domenii de la filozofi și oameni faimoși care au scris istorie cum ar fi Mahatma Ghandi, Dalai Lama, Einstein sau Winston Churchill. Iar dacă sunt cu adevărat reușite, prietenii tăi vor da pe lângă like și un repost la ei pe story.

2. Clipuri din vacanță

Nu trebuie să pleci într-o destinație exotică pentru a avea fotografii reușite pe care să le distribui pe social media. Dar, pentru a fi și mai original, încearcă să postezi clipuri video scurte. Te poți filma cum schiezi pe pârtie, cum parcurgi un traseu montan cu bicicleta sau poți capta imagini spectaculoase sub apă cu ajutorul unor telefoane mobile de la Ideall.ro care oferă o foarte bună calitate a imaginii. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv poți împărtăși momente pe care telefonul tău nu le poate surprinde. Dispozitivele pot fi bagate îin apăa cu ajutorul unor huse speciale, fiind din ce în ce mai căutate printre creatorii de conținut pe social media și printre cei care vor să surprindă momentele memorabile din concediu. Iar un alt avantaj pe care îl oferă este că sunt ușor de folosit!

3. Obiecte obișnuite din casă surprinse într-un mod inedit

O carte, o decorațiune sau chiar o simplă cană de ceai pot deveni atracția principală a fotografiei tale. Tot ce trebuie să faci este să pregătești un flat lay atractiv (adică alte obiecte de decor în jur care să completeze spațiul) și să găsești un filtru potrivit. Așa poți transforma orice obiect banal din casă într-unul „instagramabil”. Același lucru îl poți face și cu un desert sau orice altă rețetă delicioasă ai gătit. Așa, urmăritorii tăi vor afla nu doar că ești un fotograf creativ, dar și un bucătar desăvârșit!

Așadar, poți găsi surse de inspirație pentru a avea un cont de Instagram cât mai atractiv oriunde! Urmează sugestiile de mai sus și vei avea parte de aprecieri și comentarii din partea tuturor. Nu uita să folosești câteva hashtag-uri sugestive pentru ca postarea ta să ajungă la cât mai multă lume!