ÎMPUŞCĂTURI în Bucureşti. Poliţiştii au tras câteva focuri de armă pentru a prinde un hoţ

Poliţiştii bucureşteni au tras trei focuri de armă pentru a prinde un bărbat care a furat un telefon mobil dintr-o locuinţă.

08 nov. 2013, 10:30
ÎMPUŞCĂTURI în Bucureşti. Poliţiştii au tras câteva focuri de armă pentru a prinde un hoţ

„În ziua de 20 octombrie, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către partea vătămată cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuinţa acesteia, profitând de faptul că uşa de acces nu era asigurată, şi ar fi reuşit să sustragă un telefon mobil. Astfel, în seara de 7 noiembrie, poliţiştii bucureşteni din cadrul Secţiei 10, în baza datelor deţinute, l-au depistat pe suspect pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei. Întrucât acesta nu s-a oprit la somaţiile repetate ale poliţiştilor de siguranţă publică, s-a folosit armamentul din dotare. Au fost executate trei focuri de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale”, informează DGPMB într-un comunicat de presă.

VEZI ŞI Focuri de armă la Craiova. Poliţiştii au tras cu pistolul după hoţi

Hoţul a fost prins de poliţiştii Secţiei 10 la intersecţia Calea Călăraşi cu Traian.

Suspectul a fost condus la secţie pentru verificări şi documentarea întregii a activităţi infracţionale.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.