Incident în Capitală. Un bărbat a spart geamul unui troleibuz, rănind un pasager. S-a folosit un pisot airsoft

Un bărbat neidentificat a spart geamul unui troleibuz şi a rănit un călător, potrivit RATB. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, în cartierul Berceni din Capitală. Reprezentanţii RATB au susţinut că geamul ar fi fost spart după ce s-a tras cu un pistol cu bile. În schimb, Poliţia Capitalei a susţinut iniţial că nu s-a folosit nici un fel de armă. Ulterior, autorităţile au revenit şi au precizat că în atac a fost folosit un pistol airsoft.

19 feb. 2014, 15:04
Incident în Capitală. Un bărbat a spart geamul unui troleibuz, rănind un pasager. S-a folosit un pisot airsoft

Este vorba despre un troleibuz de pe linia 77 care se deplasa, la ora 16.25, pe sensul dinspre Piaţa Sudului spre Piaţa Reşiţei. Incidentul s-a petrecut în zona străzii Izvorul Rece. Un cetăţean dintr-un bloc a tras cu un pistol cu bile şi a spart unul dintre geamurile laterale ale troleibuzului. Un călător a fost rănit la braţ. Poliţia anchetează cazul„, a declarat pentru RomaniaTV.net Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB.

Circulaţia pe linia 77 a fost oprită în zona incidentului.

Poliţia Capitalei a contrazis însă RATB. „Din primele verificări efectuate de către poliţiştii aflaţi la faţa locului rezultă faptul că nu există indicii cu privire la folosirea unei arme. De asemenea, precizăm că Poliţia Capitalei nu a fost sesizată şi nici nu a fost depusă vreo plângere cu privire la rănirea persoanelor aflate în mijlocul de transport în comun. Poliţia Capitalei continuă cercetările”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Joi, autorităţile au revenit şi au dezvăluit că în atac s-ar fi folosit un pistol tip airsoft.