Împuşcături în plină stradă, în Washington. Unsprezece persoane au fost rănite VIDEO

Două maşini au trecut în viteză pe o stradă din Washington, luni dimineaţă, ocupanţii acestora, necunoscuţi încă, trăgând focuri de armă aparent la întâmplare în pietoni şi rănind 11 persoane, transmite Fox News.

11 mart. 2013, 20:21
Împuşcături în plină stradă, în Washington. Unsprezece persoane au fost rănite VIDEO

Unsprezece persoane au fost rănite după ce necunoscuţi aflaţi în două maşini care au trecut în viteză pe North Capitol Street au tras, aparent la întâmplare, în pietonii aflaţi pe trotuarul unui bloc de locuinţe din nord-vestul capitalei americane, informează postul de televiziune Fox News.

Poliţia din Washington a informat că nicio persoană din cele 11 rănite nu se află în pericol de moarte şi că victimele sunt în stare stabilă. Numai una dintre ele are răni mai serioase, fiind împuşcată în şold. Victimele au fost transportate la spital şi sunt conştiente.

Atacul, al cărui motiv nu este cunoscut încă, s-a produs în dimineaţa de luni, la ora 02:10, în zona cuprinsă între străzile North Capitol şi New York Avenue, potrivit surselor din poliţie. Adjunctul Poliţiei din Washington, Peter Newsham a declarat că s-a ânceput ancheta privind acest atac şi că sunt analizate toate probele, inclusiv înregistrările video ale camerelor de supraveghere şi sunt intervevaţi mai mulţi martori.