Împuşcături în Teleorman! Un jandarm a fost rănit, iar un polițist s-a ales cu uniforma ruptă în timpul intervenției pentru aplanarea unui scandal

Focuri de armă în județul Teleorman! Un jandarm a fost rănit, iar un polițist s-a ales cu uniforma ruptă în urma intervenției pentru aplanarea unui scandal. Doi dintre scandalagii au fugit imediat de la fața locului. Unul dintre scandalagii a fost reținut de oamenii legii, restul sunt căutaţi.

18 nov. 2022, 08:55
Împuşcături în Teleorman! Un jandarm a fost rănit, iar un polițist s-a ales cu uniforma ruptă în timpul intervenției pentru aplanarea unui scandal

Scandal mare noaptea trecută în Alexandria, judeţul Teleorman. Poliţişti şi jandarmi au intervenit la o adresă de pe strada Cuza Vodă din Alexandria după un apel la 112. Din primele date, se pare că oamenii legii au intervenit la o adresă de unde patru bărbați făceau live pe Facebook, în care își amenințau “dușmanii”.

Din încăierarea iscată, în care au fost folosite inclusiv focuri de avertisment, un jandarm a fost tăiat în palmă, în timp ce un polițist s-a ales cu uniforma ruptă, potrivit impactnews24.ro.

La data de 17 noiembrie a.c., ora 18:17, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un cetățean din municipiul Alexandria, pentru a interveni la un eveniment.

La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică, iar în momentul în care a legitimat una dintre persoane, de sex masculin, aflată la adresa respectivă, aceasta, împreună cu alte 4-5 persoane, au devenit recalcitrante.

Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei„, a transmis IPJ Teleorman.

Unul dintre scandalagii a fost reţinut de poliţişti. Trei dintre cei patru indivizi s-au făcut nevăzuți și sunt căutați, la această oră, de forțele de ordine.